Burcu Binici ile Tankurt Manas boşanıyor

Geçtiğimiz Eylül ayında evlenen oyuncu Burcu Binici ile rapçi Tankurt Manas cephesinden kötü haber geldi. Eşini aldattığı ve dolandırdığı ileri sürülen Tankurt Manas'ın avukatı bir açıklama yayınladı ve açıklamada "İhanet iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Ayrı yaşayan çift, evlilik birliğini sürdüremeyecekleri için hukuki süreç başlatıldı" ifadeleri yer aldı.

2 aylık birlikteliklerini geçtiğimiz Eylül ayında nikahla taçlandıran 36 yaşındaki oyuncu Burcu Binici ile 30 yaşındaki rap müzisyeni Tankurt Manas cephesinden kötü haber geldi. Henüz 2,5 ay önce evlenen ve evliliklerindeki krizi bir türlü aşamayan sanatçı çift boşanma kararı aldı.


Şimdilerde atv'de ekrana gelen 'Ben Cihana Sığmazam' dizisinde rol alan oyuncu Burcu Binici, Eylül ayında rapçi Tankurt Manas ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuş ve müjdeli haberi sosyal medyadan duyurmuştu. Evlendikten birkaç gün sonra evin boyası yüzünden tartışan ve evlerini ayıran ikili, yakın çevresinin araya girmesiyle yeniden barışmıştı. Evliliklerine ikinci şansı veren çiftten Binici'nin eşinin ihanetini yakalayarak boşanma kararı aldığı ileri sürüldü.

İDDİALAR SONRASI TANKURT MANAS CEPHESİNDEN AÇIKLAMA

Tankurt Manas'ın Gamze isimli bir kadınla mesajlarını yakaladığını ve evi terk ettiği ileri sürüldü. Burcu Binici ayrılık iddialarıyla ilgili sessizliğini korurken Tankurt Manas'ın avukatından açıklama geldi.

TANKURT MANAS - BURCU BİNİCİ


Manas'ın avukatı Nazlı Özkök sosyal medyadan yaptığı bir açıklama ile ihanet iddialarını yalanladı: ''İhanet etti, aldattı, dolandırdı' şeklinde gerçeği yansıtmıyor.''

İkilinin boşanacağını duyuran avukat Nazlı Özkök, "20.10.2022 tarihinden beri Burcu Binici Tan ile fiilen ayrı yaşamakta olup 16.11.2022 tarihinde iddia edildiğinin aksine taraflar arasındaki anlaşmazlıkların evlilik birliğini sürdüremeyecek nitelikte bir boyutta ulaşmasından ötürü vekilleri tarafından tarafımızca başlatılmıştır" ifadelerini kullandı.

tankurt manas ile burcu binici boşanıyor

Burcu Binici ile Tankurt Manas boşanıyor ile ilgili etiketler Tankurt Manas Burcu Binici boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.