Burçların Tatil Takvimi 2022! Hangi Burç Nereyi Tercih Ediyor?

Tatil mevsimi geldi. En çok ziyaret edilen tatil mekanları da araştırılır oldu. Keyifli bir tatil planı yapanların burçları da nerdeyse ortak oluyor. Burçların Tatil Takvimi 2022! Hangi Burç Nereyi Tercih Ediyor?

Yaklaşan yaz mevsimini güneşli bir Akdeniz ülkesinde geçirmek isteyenler şimdiden araştırmalara başladı. Şüphesi tatil tercihleri kişiden kişiye değişiyor. Ancak tatil mekanlarının tercihi konusunda burçlar da uyuşmuyor. Burçların tatil mekanlarına bu haberimizde yer verdik. Burçların Tatil Takvimi 2022! Hangi Burç Nereyi Tercih Ediyor?

BOĞA: Doğayla iç içe tatil tercihi olan Boğa burcunun gideceği ülke İskoçya olurdu. Mimarisiyle Boğaların sanatsal zevklerini etkileyecek olan İskoçya, yeşilliğiyle de büyüleyeci olur.

AKREP: Çöllerde bile kendine eğlencec yaratabilecek Akrep burcu yine de deniz de görmek ister. Daha ılımanlar ülkeleri seçecek olan Akreplerin gideceği tatil mekanı Mısır ülkesi.

YENGEÇ: Soğuk olsun da kar da yağabilir diyebilecek Yengeç Burcu insanı tanımışlığımız vardır. O yüzden Kuzey Ülkeleri Yengeç burcunun tatil anlayışlarına daha uygun diye düşünüyoruz. Norveç ya da Finlandiya'nın başkenti Helsinki.

YAY: Avrupa ülkelerine gitmek isteyen Yay Burcunun ilk tercih edeceği ülke Fransa olurdu.

ASLAN: Aileyle tatil konusunda ciddi öncelikleri olan Aslan Burcu için tatil demek yurt içi demek. Ayvalık da olur, Erdek'te.

 

 

 

 

 

 

Burçların Tatil Takvimi 2022! Hangi Burç Nereyi Tercih Ediyor? ile ilgili etiketler burçların tatil mekanları hangi burç nereyi tercih ediyor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.