Burçları Mayıs Ayında Neler Bekliyor? 2022 Mayıs Aylık Burç yorumları

Burçları Mayıs Ayında Neler Bekliyor sorusu Astroloji meraklarının araştırmaya başladığı konular arasında. 3 Mayıs Salı Venüs'ün Koç Burcunda olmasıyla başlayacağı yeni ayda 12 burcu neler bekliyor? İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Oğlak, Terazi, Yay, Kova, Balık, Başak ve Akrep burçlarının Mayıs aylık yorumları...

Mayıs Ayında Burçları neler bekliyor? 2022 Mayıs ayı Boğa burcunda Güneş Tutulması ile başladı. Burçlar kuşağının yeni ayda nelerin beklediği ile ilgili Astroloji meraklıların araştırmaları da başladı. İşte Mayıs aylık burç yorumları...

Koç Burcu: Şanssızlık Mayıs ayında Koç Burcunu rahat bırakmıyor. Aşk ve aile ilişkilerinde yaşayacağı bahtsız olaylar Koç burcunu temkinli olmaya itiyor.

Boğa Burcu: Kariyer konusunda takıntılı olan Boğa Burcu, Mayıs 2022'de adeta işkolik olacak.

İkizler Burcu: İkizler burcunun Mayıs 2022'de bekleyen Para, Başası ve Şans faktörleri yeni ayın en çok İkizler'e yarayacağının işareti.

Aslan Burcu: Mayıs 2022 Aslan burcu hiç de kolay geçmeyecek. Sinir krizleriyle mücadele etmesi beklenen Aslan, bir sonraki ayı sabırsılzıkla bekliyor olacak.

Başak Burcu: Detaycı ve titiz kişiliğiyle zaten buhran geçiren Başak burcu için Mayıs 2022 tam bir bunalım ayı olacak.

Terazi Burcu: Terazi Burcu için Mayıs ayı Şans Getiriyor. Aşk, Kariyer ve ilişkilerinde fırsat ve şansları değerlendirmesi gerekiyor.

Akrep Burcu: Yeni ayda Akrep burcunu antidepresanlar bekliyor.

Yay Burcu: Belki de en iç gıcıklayıcı beklenti Yay Burcunda olacak. Zira Ufukta aşk var.

Oğlak Burcu: Mayıs ayında Oğlak burcuna tavisyemiz: Kahkahaya hazır ol!

Kova Burcu: Mutluluk verici olaylar Mayıs 2022'de en çok Kova'ları bekliyor.

Balık Burcu: Balık Burcunu yeni ayda en çok bekleyen aşk olacak. Aşk, Aşk, Aşk!

 

 

 

 

Burçları Mayıs Ayında Neler Bekliyor? 2022 Mayıs Aylık Burç yorumları ile ilgili etiketler burç mayıs aylık burçları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.