Burçlara göre yeni nesil aşk tüyoları! Hangi burç aşkta neyi istemiyor?

Burçlar aşk hayatımızı yakından etkiliyor. Astroloji uzmanları da hayatımızı etkileyen burçların kariyer planlarımız da dahil olmak üzere birçok konuda yol gösterici olduğunu söylüyor. Yeni nesil aşk tüyolarına yer verdiğimiz haberimizde Hangi burç aşkta neyi istemiyor sorusuna yanıt aradık.

Yeni nesil aşk tüyoları hakkında araştırmaların sürdüğü günümüzde aşk hayatımızı etkileyen en büyük faktör şüphesiz ki burçlardır. Burçlar kuşağının ne denli önemli olduğu konusunda Astroloji ile ilgili herkes aşk hayatımızı etkileyen burçlarımızın günlük yorumlarının okunmasını tavsiye ediyor. Peki hangi burç aşkta neyi istemiyor?

HANGİ BURÇ AŞKTA NEYİ İSTEMİYOR?

KOÇ: Emir almak

BOĞA: Geçiştirmek

İKİZLER: Boş vaatler

YENGEÇ: Sürekli söylenmek

ASLAN: Yüksek ego

Seni Kaybetmek İstemiyorum Derken Neyi Kastediyorum? - Düşünce Kataloğu

BAŞAK: Gözardı edilmek

TERAZİ: Saygısızlık

AKREP: Fazla laubalilik

YAY: Yoğun baskı

OĞLAK: Yıkıcı eleştiri

KOVA:Sıradan fikirler

BALIK:Aşırı mantık

Burçlara göre yeni nesil aşk tüyoları! Hangi burç aşkta neyi istemiyor? ile ilgili etiketler burç hangi burç aşkta neyi istemiyor burçlar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.