Burçlar nelerden yapıldı? İşte burçların hammaddeleri...

Astrolojiye meraklı olanlar için burçların hammaddelerin araştırdık. Gündelik hayatımızın yanısıra karakterimiz üzerinde de belirleyici olan burçlar nelerden yapıldı? İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları nelerden yapıldı?

Burç yorumlarına olan ilginin her geçen gün arttığı gündelik hayatta ait olduğumuz burçların nelerden yapıldığını öğrenince şaşıracaksınız. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının hammaddeleri...

Ait olduğunuz burçlar sizin hammaddeniz hakkında da bir ipucu veriyor. Örneğin bir Akrep burcu erkeğiyseniz sır ve alkol yapımı olduğunuzu astrologlar söylüyor. Ya da Aslan burcu kadını olarak siz anksiyeteden oluştunuz. 

BURÇLAR NELERDEN YAPILDI?

KOÇ:Zeki fikir, berbat karar!

BOĞA: Dopamin

İKİZLER: Drama, Uyku

YENGEÇ:Umut, Duygular

ASLAN: Anksiyete

BAŞAK: Ayrıntılı planlar

TERAZİ: Beyaz Yalanlar

AKREP: Sırlar, Alkol

YAY: Mutluluk, Macera

OĞLAK: Sürekli düşünmek

KOVA: Aynalar, Sihir

BALIK:Hayaller

Burçlar nelerden yapıldı? İşte burçların hammaddeleri... ile ilgili etiketler burç burçların hammaddeleri burçlar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.