Burçin Terzioğlu'nun yeni projesi belli oldu!

Burçin Terzioğlu, 3 yıl aradan sonra ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Oyuncu, 'Doktor Foster' isimli BBC One dizisinin yerli uyarlamasında yer alacak.

Geçen sezon rol aldığı ‘Kurşun’ dizisi erken final yapan Burçin Terzioğlu, yeni sezon için görüşmelere başladı. İçine sinen ve seveceği bir karakteri canlandırmayı bekleyen oyuncuya, hazırlıkları sürdürülen 'Doktor Foster' isimli diziden teklif geldi. BBC One'da ekrana gelen projenin yerli uyarlaması için görüşmelere giden Terzioğlu, henüz kararını netleştirmedi. Eğer oyuncu kabul eder ise psikolojik gerilim türünde bir yapımın ismi olacak. BBC One’da her sezonu 5 bölümden oluşan Doctor Foster, ailesi ile bir kasabada sakin hayat yaşayan Dr. Gemma Foster’in bir gün kocası Simon’ın ceketinde sarı bir saç teli bulması ile başlayan olaylar zincirini anlatıyor.

Burçin Terzioğlu'nun yeni projesi belli oldu!

Burçin Terzioğlu'nun yeni projesi belli oldu! ile ilgili etiketler Burçin Terzioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.