Burçin Terzioğlu'ndan eski aşkı İlker Kaleli hakkında şaşırtıcı itiraf!

Burçin Terzioğlu'ndan eski aşkı İlker Kaleli hakkında şaşırtıcı itiraf! Oyuncu Burçin Terzioğlu, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Bir güzellik merkezinin çıkışında soruları yanıtlayan Terzioğlu, eski aşkı İlker Kaleli hakkında bomba bir itirafta bulundu. işte detaylar...

Burçin Terzioğlu röportajda;"İmza attığım bir proje yok. Ama güzel bir projeden teklif alırsam muhakkak sizlerin haberi olur" şeklinde konuştu. Eski aşkı İlker Kaleli hakkında da itirafta bulunun Burçin Terzioğlu, şaşırtıcı cevaplar verdi.

İLKER İLE DÜŞMAN DEĞİLİZ

İlker Kaleli'nin paylaştığı bir fotoğrafı beğenmesi hatırlatılan Terzioğlu, "İlker ile ilişkimiz bitti ama düşman değiliz. Dost olarak kaldık. Bu konuyla ilgili çok fazla konuşmaya gerek yok" diyerek şaşırttı.

Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli, 2018'de birlikteliklerini sonlandırmıştı. İkili, dostça ayrıldıklarını açıklamıştı.

Öte yandan 41 yaşındaki Burçin Terzioğlu'nun salaş ve makyajsız hali dikkat çekti.

Burçin Terzioğlu'ndan eski aşkı İlker Kaleli hakkında şaşırtıcı itiraf! ile ilgili etiketler Burçin Terzioğlu İlker Kaleli
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.