Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli'den kötü haber!

Yıllardır birlikte olan güzel oyuncu Burçin Terzioğlu ve meslektaşı olan sevgilisi İlker Kaleli'nin ayrıldığı iddia edildi. Ayrılık sebebi olarak ise Kaleli'nin 'tükenmişlik sendromu'na yakalanması öne sürüldü.

Üç buçuk yıldır ilişki yaşayan Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli ayrıldı. Çiftin, Kaleli’nin tükenmişlik sendromu yaşadığı için ayrıldığı söyleniyor.

Posta’da yer alan habere göre; 'Poyraz Karayel' dizisinde tanışıp üç buçuk yıl aşk yaşayan Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli ayrılık kararı aldı. Çifte yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre İlker Kaleli, Emirgan'da sevgilisiyle birlikte yaşadığı evden eşyalarını toplayıp evi terk etti. Çiftin arkadaşları araya girse de iki ünlü isim kararlarından vazgeçmedi.

Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli'den kötü haber!

TÜKENMİŞLİK SENDROMU

Son olarak internet dizisi 'Dip'te rol alan İlker Kaleli bir röportajda "Devreleri yakmamak adına biraz yok olmak, ara vermek lazım. Şu sıralar hayatımın devre arasında gibiyim" açıklamasını yapmıştı. Bunun üzerine tükenmişlik sendromu yaşadığı söylenen İlker Kaleli'nin ilişkiyi sonlandırdığı konuşuluyor.

Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli'den kötü haber! - Resim : 2

Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli'den kötü haber! ile ilgili etiketler İlker Kaleli Burçin Terzioğlu ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.