Burası Türkiye... Lüks tatil köyünü domuzlar bastı!

Türkiye’nin ünlü turizm merkezlerinden olan Bodrum’un Türkbükü Cennet Koyu’nda bulunan Mandarin sitesini yine domuzlar bastı

Bodrum’un Türkbükü Cennet Koyu’nda, işadamların ve sanatçıların bulunduğu Mandarin Oriental’de yaban domuzu paniği devam ediyor.

sdgfsdfas

Bölgeye her gün inen domuzlar daha önce 4 kez girdiği işadamı Kaya Sabancı’nın villasının bahçesine girerek yine zarar verdi. Domuz paniğinin ardından Mandarin Oriental yönetimi de yaşananların farkında olduklarını, çözüm için orman ve vahşi yaşam konularında uzman kişilerle görüşme yaptıklarını yazılı açıklama ile duyurdu.

sfdfa

Gazete Habertürk'ten Mehmet İnmez'in haberine göre domuzlar, işadamı Kaya Sabancı’nın da villasının bulunduğu bölgeye önceki gece tekrar girdi.

Yavruları ile birlikte gelen domuzlar, bahçeye zarar verdi.

Burası Türkiye... Lüks tatil köyünü domuzlar bastı! ile ilgili etiketler Bodrum Domuz istila
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.