Burası Rusya değil, Türkiye! Putin'e özendi...

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, bir vatandaş koronavirüse karşı aldığı önlemlerle dikkat çekti. Dün de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, benzer bir kıyafetle koronavirüs hastalarını ziyaret etmişti.

Kuşadası'nda çarşı ve caddelerde yürüyen 31 yaşındaki Mehmet Can Oktay, Korona virüsten korunmak için ilginç bir yöntem uyguladı.

Yüzünü kapatmak için taktığı gaz maskesi ve kimyasal önleyici tulumu ile trajikomik görüntüler oluşturdu. Evde yaşlı anneannesi için önlem aldığını söyleyen Oktay, “Evde yaşlı anneannem var ona bulaştırmamak için böyle bir önlem aldım. Virüsten çok korktum, ondan kaçmak için elimden geleni yapıyorum” dedi.

DÜN DE PUTİN GİYMİŞTİ

Oktay'ın giydiği kıyafetin bir benzerini de dün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin giymişti. Ancak Putin bu kıyafeti sokaklarda değil koronavirüs hastalarının yanında giymeyi tercih etmişti.

Burası Rusya değil, Türkiye! Putin'e özendi...

 

Burası Rusya değil, Türkiye! Putin'e özendi... ile ilgili etiketler Aydın Kuşadası Koronavirüs Korona Putin kıyafet
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.