Burası İstanbul! Tayvanlı turist sırtına yazdı...

Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyayı alarma geçiren koronavirüs, Türkiye'de de tedirginliğe neden oldu. İstanbul'a gelen Tayvanlı turist, kendisini Çinli sananlara karşı çantalı bir önlem aldı. Akıllı çantasına 'Tayvanlıyım' yazan turistin videosu sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve diğer ülkelere de sıçrayan 'koronavirüs' nedeniyle 638 kişi hayatını kaybetti. Türkiye'de şu ana kadar virüse rastlanılmazken İstanbul'da çekilen bir görüntü sosyal medyayı salladı.

Eminönü şehir hatları vapuru iskelesinde çekildiği tahmin edilen görüntüde bir Tayvanlı turistin akıllı çantasından verdiği 'temizim' mesajı görenleri güldürdü.

'ÇİNLİ DEĞİLİM'

Akıllı çantasına önce 'Çinli değilim' ifadesini yansıtan turist, koronavirüs salgınına yakalanmadığını ispat etmeye çalıştı. Aynı cümle bir de İngilizce olarak geçti.

Burası İstanbul! Tayvanlı turist sırtına yazdı...

Turist, çantası yardımıyla Tayvanlı olduğunu belirtirken, açıklamalarını sürpriz bir sonla bitirdi. Çantasında yanan 'Ölürüm Türkiyem' mesajı ise görenleri kahkahalara boğdu.

Burası İstanbul! Tayvanlı turist sırtına yazdı... ile ilgili etiketler Çin Eminönü Korona çanta
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.