Burası 43 ilin geçiş güzergahı... Bayram yoğunluğu başladı

Ramazan Bayramı'nı memleketlerinde ya da farklı şehirlerde geçirmek isteyen vatandaşlar yola çıkmaya başladı. 43 ilin geçiş güzergahı olan Kırıkkale'de dün gece saatlerinde trafik yoğunluğu yaşandı. Trafik yoğunluğu havadan görüntülendi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla tatillerini memleketlerinde ya da farklı şehirlerde geçirmek isteyen vatandaşlar, 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de, trafik yoğunluğu oluşturdu.

Burası 43 ilin geçiş güzergahı... Bayram yoğunluğu başladı

Dün akşam saatlerinde başlayan trafik, gece yarısına kadar sürdü. Yoğunluğun daha çok Ankara-Samsun kara yolunda olduğu görüldü. Bölgedeki trafik yoğunluğu ise drone ile havadan görüntülendi.

Burası 43 ilin geçiş güzergahı... Bayram yoğunluğu başladı - Resim : 2

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisi ekipleri de yoğunluk karşısında almış olduğu tedbirlerle hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Burası 43 ilin geçiş güzergahı... Bayram yoğunluğu başladı - Resim : 3

Ekipler, kavşaklarda trafik akışını rahatlatmaya çalışırken, sürücülere de dikkatli seyretmeleri konusunda uyarılarda bulundu. Araç trafiğinin rahat seyretmesi içinde bazı kavşaklar beton bariyerlerle kapatıldı.

 Burası 43 ilin geçiş güzergahı... Bayram yoğunluğu başladı - Resim : 4

Burası 43 ilin geçiş güzergahı... Bayram yoğunluğu başladı ile ilgili etiketler Trafik bayram Ramazan Bayramı Kırıkkale trafik yoğunluğu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.