'Buralar çok kötü, bize dua edin' mesajından sonra haber alınamadı! Afet bölgesinde acılı bekleyiş...

Batı Karadeniz'de günlerdir yaşanan sel felaketinde bilanço giderek ağırlaşırken bir taraftan araça kurtarma çalışmaları da hızla devam ediyor. Sel suları yüzünden yıkılan binalarda aileleri kalan vatandaşların da acılı bekleyişi sürüyor.

Münevver Gencek de Kastamonu'da felaketin en çok hissedildiği Bozkurt ilçesinde, görümcesi Şengül Kuş ve yeğenleri Sena Nur Kuş, Kerem Ali Özdoğan ile Ayşe Miray Özdoğan'ın 8 katlı binanın enkazından çıkartılmaları için acı dolu bekleyişini devam ettiriyor.

İKİZLERDEN HABER ALINAMIYOR

İstanbul'da yaşadıklarını ve sel sonrasında Bozkurt'a geldiklerini anlatan Gencek, "En küçük görümcem Şengül Kuş ve onun 21 yaşındaki kızı Sena Nur Kuş, ortanca görümcemin de 7 yaşındaki ikiz torunları Kerem Ali Özdoğan ile Ayşe Miray Özdoğan enkazda" dedi.

'Buralar çok kötü, bize dua edin' mesajından sonra haber alınamadı! Afet bölgesinde acılı bekleyiş...

"YIKILAN BİNANIN İÇİNDELER Mİ YOKSA SEL ALDI GİTTİ Mİ BİLEMİYORUZ"

Acılı bekleyişi sürdürdüklerini kaydeden Gencek, "Yıkılan binanın içindeler mi yoksa sel aldı gitti mi bilemiyoruz. Biz burayı bekliyoruz ama neredeler bilmiyoruz" ifadelerini kullandı.

'Buralar çok kötü, bize dua edin' mesajından sonra haber alınamadı! Afet bölgesinde acılı bekleyiş... - Resim : 2

"SELİN OLDUĞU GÜN 17.28'DE 'BURALAR ÇOK KÖTÜ, BİZE DUA EDİN' YAZDILAR"

En son 11 Ağustos günü saat 17.28'de haber aldıklarını belirten Gencek, şöyle konuştu: "Bizim görümceler ve eltilerle grubumuz var. Biz gruba mesaj 'nasılsınız' diye mesaj atmıştık. 21 yaşında olan eltimin kızı gruba 17.28'de mesaj attı, 'Buralar çok kötü, bize dua edin' yazdı

Ondan sonra koptu, bir daha yok, sır oldu. Biz onlara yazdık yazdık ama cevap alamadık. Bozkurt'a almamışlardı, enkazın karşısına beklemeye yeni geldik.

 Çok kötü bir his, bu enkazın içinden sağlam insan çıkar mı? Bir değil, 2 değil 4 tane insan. Bina yanındakiler gibi hasar görseydi belki kurtarılırdı ama çok kötü."

'Buralar çok kötü, bize dua edin' mesajından sonra haber alınamadı! Afet bölgesinde acılı bekleyiş... - Resim : 3

'Buralar çok kötü, bize dua edin' mesajından sonra haber alınamadı! Afet bölgesinde acılı bekleyiş... ile ilgili etiketler Bozkurt mesaj Sel (Doğa olayı) ikizler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.