Burak Yılmaz'dan Trabzonspor'a şok talep!

Sezon başında Çin'in Beijing Gouan takımından 3 milyon 500 bin euro karşılığında transfer edilen Burak Yılmaz ile bordo-mavili kulüp arasındaki gerilim artarak sürüyor.

Ameliyatından sonra kulüp genel koordinatörü Özkan Sümer ile girdiği diyalog ile tepkileri üzerine çeken Burak, son olarak alacaklarından dolayı kulübe ihtar çekerken, golcü oyuncunun bu hamlesi bardağı taşırmıştı.

2.3 MİLYON EURO ÖDENDİ
Önceki gün 2 milyon 387 bin euro'luk (12 milyon 630 bin TL) bir ödeme yapıldığı sırada Burak Yılmaz'ın kulübe ihtar çekmesi ise iyi niyetli olmadığı şeklinde değerlendirildi. Burak, kulübe çektirdiği ihtarda 2 Ocak, 31 Ocak, 28 Şubat, 2 Nisan ve 30 Nisan 2018 tarihlerinden biriken alacaklarının ödenmesini talep etmişti. Ancak ihtarda dikkat çeken bir ayrıntı daha ortaya çıktı.

Burak Yılmaz'dan Trabzonspor'a şok talep!

'HENÜZ İNCELEYEMEDİK'
5 taksit olarak toplam 1 milyon 775 bin euro alacağı biriken Burak'ın bu paranın yanı sıra puan primi talep ettiği belirlendi. Noter aracılığı ile kulübe gönderilen ihtarda '49 puan karşılığı 612 bin 500 euro' isteyen Burak ile yapılan sözleşme merak konusu oldu. Trabzonspor Genel Saymanı Emin Kahraman ise henüz Burak'ın sözleşmesinin detaylarını inceleme fırsatı bulamadıklarını söyledi..

'PES ARTIK' DEDİRTTİ!
Trabzonspor'da deyim yerindeyse bütün takımın Burak Yılmaz'a gol attırmaya çalıştığı bir sezonda golcü oyuncunun 49 puan karşılığında 612 bin 500 euro kazanacak olması "Pes artık" dedirtti. Trabzonspor ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Burak Yılmaz'ın bordomavili kulüpten ayrılmasına kesin gözü ile bakılırken, Beşiktaş ve Başakşehir'in golcü oyuncuya olan ilgisi de biliniyor..

Burak Yılmaz'dan Trabzonspor'a şok talep! ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.