Burak Yılmaz'dan taraftara mesaj / VİDEO

Burak Yılmaz, Beijing Guoan ile sözleşmesini feshetti. Milli futbolcu, eski takımı Trabzonspor'la anlaştı. Bordo-Mavili takım, Çin kulübüne 32 yaşındaki golcü için 5.5 milyon Euro + bonus ödeyecek.

Kariyerini Çin'de sürdüren Burak Yılmaz, kulübü Beijing Guoan ile sözleşmesini feshetti.

Türkiye'ye dönüş yapan milli futbolcu, eski takımı Trabzonspor ile anlaşmaya vardı.

Trabzon'daki 50. yıl şenliklerine katılamayacak olan tecrübeli golcünün, "Yuvama dönüyorum. Bugün burada olamasam da en kısa sürede yanınızda olacağım" ifadelerini kullandığı kutlamalarda Bordo-Mavili taraftarlara izletilmek üzere hazırlanmıştı.

Futbol yaşantısında 4 büyük kulübün de formasını giyen 32 yaşındaki golcü, 2015-16 sezonunun devre arasında Galatasaray'dan ayrılıp Çin Süper Ligi'ne transfer olmuştu.

Beijing Guoan'ın 8 milyon Euro ödediği Burak, Çin Süper Ligi'nde oynadığı 28 karşılaşmada 19 kez rakip fileleri havalandırdı.

BONSERVİSİ 5.5 MİLYON EURO + BONUS

Çin kulübü, Burak Yılmaz'ın takımdan ayrıldığını resmen duyurdu. Milli futbolcuya katkıları için teşekkür eden kulüp, Trabzonspor'un bonservis bedeli olarak 5.5 milyon Euro + bonus ödeyeceğini açıkladı.

BURAK YILMAZ’DAN TARAFTARA VİDEOLU MESAJ

Trabzonspor, resmi Twitter hesabından Burak Yılmaz’ın taraftara seslendiği bir videoyu yayınladı;

Burak Yılmaz'dan taraftara mesaj / VİDEO ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Trabzonspor resmen anlaşma
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.