Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe söylentilerine cevap

Emre Belözoğlu'nun seneye Fenerbahçe'ye getirmek istediği iddia edilen Burak Yılmaz, "1 sene daha kontratım var ve devam ettiği sürece buradayım" diyerek bu haberleri taca çıkardı. "Kral", PSG'nin şampiyon olmasını isteyen Lens'li futbolcuya da Fransız basını aracılığıyla cevap verdi.

Fransa'da Lille'i şampiyonluğa oynatan milli golcü Burak Yılmaz, "1 sene daha kontratım var ve devam ettiği sürece buradayım. Bir korkum ve çekincem yok" dedi. Ligue 1'de son 3 haftaya 1 puan farkla lider giren Lille'de, yarınki Lens deplasmanı öncesi basının karşısına geçen "Kral", Fransız gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Lens karşısında oynayacakları derbi maçının öneminin farkında olduklarını söyleyen golcü oyuncu, “Keşke seyircili olsaydı. Yarın çok büyük bir derbi olduğunu biliyorum. İlk maçta da arkadaşlarım bunun önemini bana anlatmıştı. Yarın bizim için bir derbiden daha fazlası. Tabii ki Lens’in de hedefleri var. Onlara saygı duyuyoruz” diye konuştu.

Lens forması giyen Gael Kakuta’nın “Paris Saint-Germain’in şampiyon olmasını isterim” sözünün hatırlatılması üzerine ise Burak Yılmaz, “Çok tecrübeli ve iyi bir oyuncu. Keşke hissettiklerini içinde tutsaydı. Bunu dışa vurmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü geçen hafta Paris’e yenildiler” açıklamasında bulundu.


FENERBAHÇE HABERLERİNE CEVAP VERDİ

Lille ile 1 sene daha kontratı olduğunun altını çizen Yılmaz, “2 senelik kontrat imzaladım. 2’nci de bitirsek 1’inci de bitirsek harika bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Hedefimiz şampiyonluk. 1 sene daha kontratım var ve devam ettiği sürece buradayım. Bir korkum ve çekincem yok” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de futbolun çok önemli bir noktada olduğunu vurgulayan Burak Yılmaz, "Türkiye futbol anlamında başka bir seviyede. Türkiye’de futbol bir yaşam tarzı. Takımın galipse bir haftan iyi, mağlupsa kötü geçer. Böyle bir ortamda ülkemizin bizi sahiplenmesi, Lille’i kendi takımları gibi desteklemeleri hem bizleri hem de sizleri sevindiriyordur. İnşallah sonu güzel olsun” şeklinde konuştu. (DHA)

NEYMAR & MBAPPE YORUMU

Şampiyonluk yarışındaki en büyük rakipleri PSG’nin iki önemli oyuncusu Neymar ve Kylian Mbappe hakkında da konuşan milli oyuncu, “Neymar ve Mbappe benim için dünyanın en iyi 2 oyuncusu. İkisini de çok seviyor ve saygı duyuyorum. Mbappe ve Neymar’ın önünde şampiyon olarak bitirmek değil de Paris Saint-Germain önünde ligi şampiyon bitirmek, dersek bizim başarımız daha çok ön plana çıkar. Biz ne şampiyon olduk ne de 2’nci bitirdik şu anda. Bunları lig bitince konuşalım. Şampiyon olmuş gibi konuşup kendimi rahatlatmak istemiyorum” dedi.

Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe söylentilerine cevap ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Lille Ligue 1 Lens
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.