Burak Yılmaz: Turnuvaya gitmeyi biliyoruz ama turnuvada oynamayı bilmiyoruz

Burak Yılmaz: "Hayallerimiz çok farklıydı. Belki çok fazla istedik. Belki kendimizi gereksiz strese soktuk. Bilmiyorum. Bize bu formayı veren ülkemizi iyi temsil edemedik. Herkesten özür diliyorum. Hakkınızı helal edin. Yaşanmaması gereken günler, maçlar yaşandı. Turnuvaya gitmeyi biliyoruz ama belki turnuvada oynamayı bilmiyoruz. "

A Milli Takım kaptanı Burak Yılmaz, sonunda sessizliğini bozdu. EURO 2020'deki hezimette hiçbir maçın ardından çıkıp konuşmayan 36 yaşındaki santrfor, "Başarı olunca en çok kendisi konuşuyor" eleştirilerinin ardından, İsviçre maçı sonrası nihayet konuştu.

TRT'ye konuşan Burak, "Çok iyi hazırlandığımız düşündüğümüz bir turnuvaydı. Hayallerimiz çok farklıydı. Belki çok fazla istedik. Belki kendimizi gereksiz strese soktuk. Bilmiyorum. Bize bu formayı veren ülkemizi iyi temsil edemedik. Herkesten özür diliyorum. Hakkınızı helal edin" ifadelerini kullandı.

KAFAMIZ VE AYAKLARIMIZ FARKLI YÖNDEYDİ

Burak Yılmaz şunları söyledi:

"Herkesten özür diliyoruz. Yaşanmaması gereken günler, maçlar yaşandı. Turnuvaya gitmeyi biliyoruz ama belki turnuvada oynamayı bilmiyoruz. Haklarını helal etsinler. Niyetimiz farklı yöndeydi. Kafamız ve ayaklarımız farklı yöndeydi. Yetenekli bir takımız. Biz buraya rekor kırarak geldik. Herkes çok üzgün."

Burak Yılmaz: Turnuvaya gitmeyi biliyoruz ama turnuvada oynamayı bilmiyoruz

ÇALHANOĞLU: ÖNÜMÜZDE DÜNYA KUPASI VAR

Hakan Çalhanoğlu ise şunları söyledi: "Bu turnuvaya büyük hedeflerle geldik. Rüyalar kurduk ama maalesef olmadı. Sizler nasıl üzgünseniz biz de öyle üzgünüz. Tecrübe kazandık diyelim. Önümüzde daha dünya kupası var. Özür dileriz. Ama yola devam etmemiz lazım."

Yıldız isim, "Neden böyle oldu?" sorusuna ise "2016'da oynayan sadece 3 kişi oynadı bu turnuvada; ben, Ozan Tufan ve Burak abi... İlk defa sahneye çıkan çocuklar vardı. En genç takımız, bu yüzden böyle olmuş olabilir" cevabını verdi.

Burak Yılmaz: Turnuvaya gitmeyi biliyoruz ama turnuvada oynamayı bilmiyoruz ile ilgili etiketler Burak Yılmaz EURO 2020 A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.