Burak Yılmaz soyunma odasında tweet okuyup hedef belirledi! Yenilginin faturasını o isme kesti!

A Milli Takımın Dünya Kupası Elemelerinde Hollanda karşısında aldığı 6-1'lik ağır yenilgi sonrası kaptan Burak Yılmaz'dan olay açıklamalar geldi. Sahada hiçbir varlık gösteremeyen, oyundan çıkarken de ıslıklanan forvet maç sonu açıklamaları ile gündem oldu.

Burak Yılmaz Hollanda maçı sonrası kameraların karşısına geçti. Alınan farklı mağlubiyetin faturasını göğüslemye hazır olduğunu dile getiren ünlü forvet, maç sonu twitter'dan Şenol Güneş'i istifaya davet eden TFF basın danışmanı Ersin Düzen'i de üstü kapalı olarak eleştirdi.

Oyundan çıkarken sahadaki Türk taraftarlar tarafından ıslıklanan 36 yaşındaki futbolcu, alınan yenilginin faturasını kendisini eleştirenlere kesti. Maç sonu soyunma odasında Ersin Düzen'in tweetlerini okuyup kamera karşısına geçen Burak Yılmaz, "gerekirse aslan gibi bırakırım" dedi.

Burak Yılmaz'ın maçın ardından yaptığı açıklamalar şöyle:

Hollanda hezimeti sonrası Burak Yılmaz'dan Ersin Düzen'e olay sözler: Önce içimizdekileri temizlemeliyiz

"NORVEÇ MAÇINA KONSANTRE OLMALIYIZ"

"Utanç verici bir gece. Ne diyeceğimizi bilmiyoruz. Arkadaşlarımız, teknik heyet, tüm Türkiye olarak çok üzgünüz. Herkesten özür dileriz. Arkadaşlarımız çok genç ve çok değerli. Böyle bir akşamda onları daha fazla yerin dibine vurmadan destek olmalıyız. Hollanda karşısında güçlü duramadık. Norveç maçına konsantre olmalıyız. Özür dileriz." dedi.

Burak Yılmaz'ın babası resmi teklifi açıkladı

"BİRİNİN ADAMI OLARAK AHKAM KESMEKLE OLMUYOR"

Önce kendi içimizdekileri temizlemeliyiz. İçimizde gibi görünüp terbiyesizce hareket yapanları temizlememiz lazım. Terbiyesizce tweet atanlara 'Dur' demeliyiz. Ne gerekiyorsa yaparım. Birinin adamı olarak ahkam kesmekle olmuyor. Hayatım boyunca ne Şenol'un, ne Ahmet'in, ne Mehmet'in adamı oldum. Ben bırakmam gerekiyorsa bırakırım. Daha top kaleye girmeden 'Şenol istifa' diyenler, tweet atanlar var. Hiç kimse onları insan yerine koymazken biz konuşurduk. Arkadan vururlar."

Öte yandan yorumcu Ali Ece de tartışmalara katıldı. Ece, yaptığı açıklamada, “6 yenir mi? Daha neyin lafını yapıyorsunuz ulan? Şu jenerasyon, şu teknik direktörle böyle rezil sonuçlar alacak… Burak Yılmaz, hocaya borçlu olduğun için böyle söyleyebilirsin. Benim borcum yok. Daha ne yapalım size? Ne verelim abimize?” ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz soyunma odasında tweet okuyup hedef belirledi! Yenilginin faturasını o isme kesti! ile ilgili etiketler Burak Yılmaz ersin düzen
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.