"Burak Yılmaz sahanın ve haftanın lideri"

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de Burak Yılmaz fırtınası! Ligde 35. haftada nice ile karşılaşan Lille, milli yıldızlarımızın golleri ile 2-0'lık galibiyeti almayı başardı. Fransız ekibin teknik direktörü Christophe Galtier ""Burak sahanın ve haftanın lideri" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz Lille'de devleşti! Fransa Ligue 1'de 35. haftada Nice ile mücadelesinde 2-0 galip gelen Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'nın takımı, milli yıldızlarımız sayesinde 3 puanı aldı.

Ligde PSG'nin önünde 76 puanla 1. sırada bulunan Lille'in teknik direktörü Christophe Galtier'den Burak Yılmaz'a övgü geldi. 35. haftada Burak Yılmaz ve Zeki Çelik'in golleri ile 3 puanı hanesine yazdıran Lille, geçtiğimiz hafta Lyon maçında Burak Yılmaz'ın 2 gol ve 1 asistlik performansı ile galibiyeti tarafına çekmişti. Golleri ile takımını liderlik sırasında tutan tecrübeli santrafor için Christophe Galtier "Burak Yılmaz’ın geri dönüşü takımımız ve ofansımız için gerçek bir artı. Burak sahanın ve haftanın lideri" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz Fransa Ligue 1'in 34. haftasında Lyon'a karşı biri serbest vuruştan 2 gol ve 1 asistlik performansı ile herkesi büyülemişti.

"Burak Yılmaz sahanın ve haftanın lideri" ile ilgili etiketler Ligue 1 Burak Yılmaz Lille Yusuf Yazıcı Zeki Çelik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.