Burak Yılmaz'dan Lyon'da Oscar'lık performans

Fransa'da şampiyonluğa koşan Lille, Lyon deplasmanında 2-0 geriye düştüğü maçı Burak Yılmaz'ın 2 gol, 1 asistiyle çevirdi... Bitime 4 hafta kala liderliğini sürdüren Lille, PSG hegemonyasını kırmaya çok yaklaştı. Fransız basını maçın kahramanı Kral Burak Yılmaz'ı manşetlerine taşıdı.

Fransa'da şampiyonluk mücadelesi veren Lille, Lyon deplasmanında Burak Yılmaz'la kazandı. Milli santrfor, şampiyonluk yarışındaki kritik maçta 2 gol 1 asistlik performans sergileyerek, takımına galibiyeti getirdi. Bugün bütün Fransa basınında manşetler Kral Burak Yılmaz var...

PSG (72) ve Monaco'nun (71) bu hafta kazanarak 70 puanlı Lille'i geride bıraktığı haftada Lyon deplasmanı kritik önemdeydi. 67 puandaki Lyon kazanarak potaya girmek istiyordu ve 20'de eski Fenerli Islam Slimani'nin golüyle 1-0 öne geçti. 35’te de Fonte kendi kalesinde atınca maç bir anda 2-0'a geldi. 45+1'de Burak Yılmaz'ın golüyle soyunma odasına 2-1 girildi.

60'ta Jonathan David'in golünde asisti yapan isim olan 35'lik Kral, 85'te galibiyet golünü attı ve Lille'in 2-0'dan müthiş geri dönüşü tamamladı. Puanını 74 yapan Christophe Galtier'in takımı bitime 4 maç kala zor fikstürü lider geçmeyi bildi. Burak ise ligdeki gol sayısını 12'ye, asist sayısını ise 5'e yükseltmiş oldu.

Burak Yılmaz'dan Lyon'da Oscar'lık performans

Lille'de forma giyen milli futbolcular Burak Yılmaz ve Zeki Çelik, 90 dakika sahada kalırken, Yusuf Yazıcı 80. dakikada oyuna girdi. Şampiyonluğun en büyük favorilerinden olan ve liderliğini koruyan Lille, kalan son 4 maçında Nice, Lens, Saint Etienne ve Angers ile karşılaşacak. 

Burak Yılmaz'dan Lyon'da Oscar'lık performans ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Lille Ligue 1 Lyon
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.