Burak Yılmaz korona mı oldu? Beşiktaş'ta korona olan futbolcular!

Burak Yılmaz korona mı oldu? Beşiktaş'ta yapılan koronavirüs testi sonrası, sonucu pozitif çıkan 10 kişiden 3'ünün futbolcu olduğu ortaya çıktı. Birçok kişi Burak Yılmaz'ın koronavirüs olup olmadığını merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. Peki, Burak Yılmaz korona mı oldu? Beşiktaş'ta korona olan futbolcular!Detaylar haberimizde...

Burak Yılmaz korona mı oldu? Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa zamanda tüm dünyaya yayılan koronavirüsü can almaya devam ediyor. Türkiye'de de COVID-19 önlemleri alınmaya devam ediliyor. Beşiktaş'ta yapılan koronavirüs testi sonrası, sonucu pozitif çıkan 10 kişiden 3'ünün futbolcu olduğu ortaya çıktı. Birçok kişi Burak Yılmaz'ın koronavirüs olup olmadığını merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. Peki, Burak Yılmaz korona mı oldu? Beşiktaş'ta korona olan futbolcular! Detaylar haberimizde...

Burak Yılmaz'ın Corona Virüs Testi Pozitif

BURAK YILMAZ KORONA MI OLDU?

Beşiktaş'ta yapılan koronavirüs testi sonrası, sonucu pozitif çıkan 10 kişiden 3'ünün futbolcu olduğu ortaya çıktı. Bu isimlerin Burak Yılmaz, Caner Erkin ve Tyler Boyd olduğu öğrenilirken, yaşanan gelişmenin ardından Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri kapatıldı.

Beşiktaş Kulübü, 13 Mayıs Çarşamba günü tüm futbolcu, teknik heyet ve tesis çalışanlarına koronavirüs testi yapmış ve bunun sonucunda 8 kişinin sonucunun pozitif çıktığını açıklamıştı. 8 Mayıs tarihinde yapılan ve 2 kişinin sonucunun pozitif çıktığı testlerle birlikte siyah-beyazlı kulüpte koronavirüse yakalanan kişi sayısı 10'a yükselmişti.

NEVZAT DEMİR TESİSLERİ KAPANDI

Siyah-beyazlı kulüpte son olarak başkan Ahmet Nur Çebi'nin koronavirüs testi pozitif çıkarken, alınan karar doğrultusunda tüm antrenmanlar ve ilk etap kampı iptal edildi. İptal kararı ile birlikte Nevzat Demir Tesisleri de kapanarak test sonuçları pozitif çıkan isimlerin karantina altında kalacağı şekilde düzenlendi.

BURAK YILMAZ KİMDİR?

Milli futbolcu Yılmaz, 15 Temmuz 1985 tarihinde Antalya'da dünyaya geldi. Futbola 13 yaşında Antalyaspor altyapısında başladı. Bir dönem Beşiktaş`ta kalecilik yapan Fikret Yılmaz'ın oğludur.

Burak Yılmaz, 2000-2001 sezonunun sonlarında 16 yaşındayken Antalyaspor A2 takımında forma giymeye başladı. 2002'de profesyonel sözleşme imzaladı. 6 Nisan 2003'te Gümüşhane Doğanspor karşısında son 5 dakika oyuna girerek ilk kez Antalyaspor forması giydi. Antalyaspor ile ilk resmi lig maçına 25 Mayıs 2003 tarihinde Sivasspor karşısında çıktı.

MİLLİ TAKIM'A ÇAĞIRILDI

2005-06 sezonunda gösterdiği başarı ile takımının Bank Asya 1. Lig'ini ikinci olarak tamamlayıp, Süper Lig'e çıkmasında önemli rol oynadı. Bunun sonucunda Fatih Terim tarafından Türkiye A Milli Futbol Takımı'na çağrıldı. Sezon sonunda Jean Tigana'nın ısrarlı isteği sonucu 14 Haziran 2006'da Beşiktaş 'a transfer oldu. 1,5 yıl Beşiktaş 'da forma giydikten sonra Vestel Manisaspor'lu Filip Holosko için Vestel Manisaspor takımına verildi. Burada da 16 lig maçına çıkıp 9 gol attı. 28 Haziran 2008 tarihinde Fenerbahçe'ye transfer oldu. 2008-2009 sezonu için Fenerbahçe Spor Kulübünde oynadı. 2009 da kiralık olarak Eskişehir sporda, 2010'dan sonra da 2012 yılına kadar Trabzonspor'da oynadı.

BEŞİKTAŞ'TA OYNUYOR

Burak Yılmaz ayrıca 68 kez milli formayı giyerek müsabakalarda 5 gol kaydetti. Trabzon formasıyla 69 maçta 53 gol kaydetmiştir. 18 Temmuz 2012'de, 5 milyon € karşılığında Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer oldu. Şu sıralar Beşiktaş'ta top koşturuyor.

Burak Yılmaz korona mı oldu? Beşiktaş'ta korona olan futbolcular! ile ilgili etiketler Burak Yılmaz 2020 burak yılmaz korona mı oldu beşiktaşta kimler korona oldu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.