Burak Yılmaz kalıyor mu, gidiyor mu?

İtalya Serie A ekiplerinden Lecce Beşiktaş'ın forveti Burak Yılmaz'ı ısrarla renklerine katmak istiyor... Beşiktaş'ta Burak Yılmaz için karar anı...

İtalya Serie A ekiplerinden Lecce, geçtiğimiz yaz transfer döneminden beri Kara Kartal’ın golcüsü Burak Yılmaz için girişimlerini sürdürüyordu. Tecrübeli futbolcunun İtalya’dan gelen bu teklif ile ilgili menacerine olumsuz yanıt verdiği öğrenilirken Lecce’nin Burak için halen ısrarcı olduğu bilgisine ulaşıldı.

Burak Yılmaz kalıyor mu, gidiyor mu?

İtalya Serie A ekiplerinden Lecce, geçtiğimiz yaz transfer döneminden beri Kara Kartal’ın golcüsü Burak Yılmaz için girişimlerini sürdürüyordu. Sarı- Kırmızılılar, devre arasında 34 yaşındaki futbolcu için yeniden devreye girdi. Beşiktaş Yönetimi ise ‘Kral’ lakaplı futbolcunun gitmesine sıcak bakıyor. Ancak tecrübeli futbolcunun İtalya’dan gelen bu teklif ile ilgili menacerine olumsuz yanıt verdiği öğrenilirken Lecce’nin Burak için halen ısrarcı olduğu bilgisine ulaşıldı.

Burak Yılmaz kalıyor mu, gidiyor mu? ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Serie A Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.