Lille evinde Sparta Prag'ı Burak Yılmaz'la devirdi

Milli golcü Burak Yılmaz, Lille takımını sırtlamaya devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. hafta mücadelesinde Sparta Prag'ı ağırlayan Fransız ekibi, 0-1 geride götürdüğü maçı 35'lik golcüsüyle kazandı. Burak, 77'de oyuna girip 4 dakikada attığı 2 golle takımını tura taşıdı.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda mücadele eden Fransa'nın Lille takımı, 5. hafta mücadelesinde Sparta Prag'ı Burak Yılmaz'ın attığı gollerle 2-1 mağlup etti.

Çekler zorlu deplasmanda Ladislav Kreji'nin golüyle 71'de 0-1 öne geçti. Lille teknik direktörü maça yedek soyunan Burak Yılmaz'ı 77'de oyuna aldı maçın şekli değişti. Milli golcü önce 80'de skoru eşitledi, sonra da 84'te takımını öne geçiren golü attı. 

Süper Lig'de Trabzonspor ve Antalyaspor formaları giyen Ondrej Çelutska 64'e 2. sarıdan kırmızı kart gördü.

Bu sonuçla gruptaki 3. galibiyetini alan Lille, yenilgisiz 11 puan topladı ve gruptan çıkmayı garantiledi. Sparta prag ise 6 puanda kaldı.

Lille evinde Sparta Prag'ı Burak Yılmaz'la devirdi
Yusuf Yazıcı 77. dakikada yerini Burak Yılmaz'a bıraktı

HAKAN ÇALHANOĞLU DA ATTI

Grubun diğer maçında Milan evinde Celtic'i 4-2 mağlup etti. İtalyan devinin 2. golü Hakan Çalhanoğlu'ndan geldi. Lille ve Milan bu sonuçların ardından el ele gruptan çıktı.

Çağlar Söyüncü ile Cengiz Ünder'in ilk 11'de başladığı maçta ise Leicester City deplasmanda Ukrayna'nın Zorya Luhansk takımına 1-0 mağlup oldu. İngiliz ekibi gruptan çıkmayı 4. haftada garantilemişti.

Lille evinde Sparta Prag'ı Burak Yılmaz'la devirdi ile ilgili etiketler Lille Burak Yılmaz UEFA Avrupa Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.