Burak Yılmaz formasına kavuşuyor! Hedef galibiyet

Süper Lig’in 11. haftasında Denizlispor’u konuk edecek olan Beşiktaş, bu maça as kadroyla çıkıp 3 puan almayı hedefliyor.

UEFA Avrupa Ligi’nde üst üste alınan 3 yenilginin ardından Braga deplasmanına birçok as oyuncusunu götürmeyen ve lig maçını düşünen siyah-beyazlılar, milli araya 3 puanla girmeyi hedefliyor. Son 4 lig maçında hanesine 10 puan yazdırarak ivme yakalayan ve zirveyle arasındaki puan farkını indirerek yarışta iddialı konuma gelen Beşiktaş, Denizlispor karşısında hata yapmak istemiyor.

4 İSİM DAHA FORMASINA KAVUŞUYOR

Siyah-Beyazlılar’da sakatlıkları süren Dorukhan Toköz ile Douglas Santos, bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek. Kara Kartal’da sakatlığı geçen; Georges-Kevin N’Koudou ise teknik heyetin görev vermesi halinde Yukatel Denizlispor maçında görev alabilecek. Bu arada, hafta içindeki Braga maçında kadroya alınmayarak dinlendirilen Burak Yılmaz, Atiba Hutchinson, Gökhan Gönül, Victor Ruiz ve Abdoulay Diaby de bu akşamki karşılaşmada forma giyebilecek. Teknik ekip, bu akşamki mücadeleyle as kadroya geri dönüş yapıp 11. haftayı da galibiyetle tamamlamayı hedefliyor.

Burak Yılmaz formasına kavuşuyor! Hedef galibiyet ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Denizlispor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.