Burak Yılmaz açıkladı: 'Bu dönemde para konuşan vicdansızdır'

Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, siyah-beyazlı kulübün Instagram hesabının yaptığı canlı yayına katıldı. Tecrübeli golcü, kulüpten geçmişe yönelik alacakları olduğunu ancak bunları ertelediğini söyledi. Yıldız futbolcu, dikkat çeken başka açıklamalar da yaptı.

Beşiktaş'ın tecrübeli golcüsü Burak Yılmaz, kulübün Instagram hesabının canlı yayınına konuk oldu. Deneyimli futbolcu, gündemki konularla ilgili önemli sözler sarf etti.

Burak Yılmaz açıkladı: 'Bu dönemde para konuşan vicdansızdır'

Burak Yılmaz'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Yaklaşık 35 gündür evdeyim. Hayatımda belki de ilk kez bu kadar uzun süre evde kaldım. Artık işimizi çok özledik. Psikolojik olarak da çok yorulduk ama sağlam kalmaya ve evde inatla kalmaya devam etmeliyiz.

"BEŞİKTAŞ'I İSTİYORUM DEDİM"

Benim Beşiktaşlılığım babamdan geliyor, Babam Beşiktaş'da görev aldı. Oradan beri kartallık var. Şimdi bir şey anlatacağım 'o kadar olur mu?' diyeceksiniz. Antalyaspor'da oynarken Süper Lig'in büyükleri beni istemişti. Başkan 'sen nereyi istiyorsan oraya vereceğim' dedi. Bende 'Diğer büyükleri reddedin ben Beşiktaş'ı istiyorum' dedim. Öyle Beşiktaş'a geldim, böyle Beşiktaşlıyım.

Galatasaray formasını da öptüm. Galatasaray'a gittiğimde beni Avrupa çapında bir oyuncu haline getirdi, o yüzden kulübe bağlılığımdan dolayı formayı öptüm. Ama hiç bir zaman Beşiktaşlı olduğumu hiç bir yerde saklamadım.

"GEÇMİŞE YÖNELİK ALACAKLARIMI ERTELEDİM"

Geçmişe yönelik yüklü bir alacağım var, onu ileri bir tarihe erteledim. Başkanımıza, 'Ne gerekirse oturur konuşuruz' dedim. Bu dönemde para konuşacak insan değilim. Bu dönemde para konuşan vicdansızdır. Mutlaka lig bir şekilde bitecek. Performanslar nasıl etkilenecek bilmiyoruz. Evde fit kalmak söz konusu değil, öyle bir durum yok. Futbol, başka bir oyun. Haziran sonuna doğru başlayacağımızı düşünüyorum. Durmadan da yeni sezona başlarız.

"BOATENG BURADA KALMAK İSTİYORUM DEDİ"

Ben İnönü'de de oynadım, orası benim için çok başka. İşler iyi gidiyorsa taraftarın coşkusuyla o maçı kazanırsın. Böyle bir taraftar ben hayatımda görmedim, göreceğimi de sanmıyorum. Hayatım boyunca gördüğüm en güzel taraftar, en güzel stadyum. Boateng'e ilk geldiğinde 'Çok zevk alacaksın, çok başka bir stada çıkacaksın' dedim. Maçtan sonra 'Bu kadarını beklemiyordum, inanılmazdı. Burada kalmak istiyorum' dedi. Bambaşka.

Ben Çin'den daha çok hastalık geleceğini düşüyorum orada yaşamış biri olarak. Bir gün merak ettim pazarlarına gittim. Ne yediklerinin ne içtiklerinin sınırı yok. Sayın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın iyi bir takipçisiyim. Süreç kontrol altına alınıyor gibi ama dilimizi ısıralım...

"N'KOUDOU GİBİ BİR ARKADAŞIM OLDUĞU İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM"

N'Koudou gibi bir arkadaşım olduğu için çok şanslıyım. Çok yetenekli, çok temiz bir çocuk. Zaman zaman ona takılıyorum. 'Asist yapmıyorsun bana' diye takılınca o da bana 'Ben veriyorum, sen atmıyorsun' diyor.

"VAR OYUNU YAVAŞLATIYOR"

VAR sistemi futbolu kötü etkiledi. Oyunu soğutuyor, oyunu yavaşlatıyor. Hakem kenara gidiyor, 5 dakika geçiyor. Gol atıyorum, hakem ofsayt veriyor. Gol attıktan sonra bekliyorsun, sevinmiyorsun, golü veriyor ama ne yapayım o saatten sonra tribüne mi koşayım?

Burak Yılmaz açıkladı: 'Bu dönemde para konuşan vicdansızdır' ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Koronavirüs Korona Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Eyüpsultan'da müdürü öldüren yabancı uyruklu öğrencinin yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Eyüpsultan'da okul müdürünü silahla vurarak öldüren yabancı uyruklu öğrencinin okula giriş-çıkış anına ait görüntüler ortaya çıktı.