Burak Törer hapis mi yattı, neden hapis yattı?

Burak Törer hapis mi yattı, neden hapse girdi, sorusu vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Gülben Ergen'in yeni erkek arkadaşı Burak Törer son zamanlarda en çok merak edilen insanların başına geliyor. Peki, Burak Törer hapis mi yattı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Burak Törer hapis mi yattı? Burak Törer, Gülben Ergen'in elini tuttuğu kareyi Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Vatandaşlarımız ise bu gelişmenin ardından Burak Törer'i merakla araştırıyor. Peki, Burak Törer hapis mi yattı, neden hapis yattı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Burak Törer hapis mi yattı, neden hapis yattı?

BURAK TÖRER HAPİS Mİ YATTI?

Prodüktördür. 1970 yılında dünyaya gelen Burak Törer aslen Erzurum‘ludur. Törer bugüne kadar Dantel, Evimin Erkeği, Sürgün Hayatlar, Makas ve Bir Nefes Yeter gibi dizi ve sinema projelerinin yapımcılığını üstlenmiştir. Burak Törer'in Aydan Şener'in eski sevgilisi olduğu iddia ediliyor.

HANDE FIRAT VE BURAK TÖRER SEVGİLİ MİYDİ?

Gülben Ergen aşk hayatıyla magazin gündemini bir kez daha sarstı. Ergen'in yeni sevgilisi yapımcı Burak Törer, yakın arkadaşı gazeteci Hande Fırat'ın eski sevgilisi çıktı.

Gülben Ergen, hafta sonu Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verdi. Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen ünlü şarkıcıya Burak Törer'le aşk yaşadığı iddiası soruldu. Ergen, "Burak Bey aşk haberleriyle ilgili sorulara 'Gülben Hanım'a sorun, ben cevap veremem, o sanatçı' dedi. Siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz?" sorusuna "Öyle mi? Güzel düşünüyorum. İyiyim ve mutluyum." diyerek aşk yaşadığını itiraf etti.

Ergen'in itirafının ardından Haberler.com yeni aşkın bilinmeyen detaylarını açıklıyor. Burak Törer'in Gülben Ergen'in yakın arkadaşı olan gazeteci Hande Fırat'ın eski sevgilisi olduğu, hatta Ergen ile Törer'i, Hande Fırat'ın tanıştırdığı ortaya çıktı.

Törer, bir döneme güzelliğiyle damga vuran Aydan Şener ile birlikteydi. Burak Törer, Aydan Şener'le birlikte olduğu dönemde "Aydan'a aşığım. Ona şimdiye kadar yedi kere evlilik teklif ettim. Yedisinde de hayır cevabı aldım. Şimdi kabul etse, yarın evlenirim" demişti.

Burak Törer hapis mi yattı, neden hapis yattı? - Resim : 2

GÜLBEN ERGEN KİMDİR?

Ergen, 1987’de lise 2. sınıftayken katıldığı Sinema Yıldızı Yarışması’nda 2. seçildi. Hürriyet Gazetesi tarafından düzenlenen bu yarışma sayesinde tanınan bir yüz haline gelen Ergen, liseyi bitirdikten sonra mankenlik yapmaya başladı.

Ortaokulu Erenköy Kız Lisesinde, liseyi de Kadıköy Ticaret Lisesinde okuyan Ergen, liseyi bitirdikten sonra sanat kariyerinin ilk adımlarını atmış. Konservatuvar eğitimi almamasına rağmen sadece aldığı özel eğitim ve kurslar ile eksikliğini tamamlayan Ergen, bu alanda başarılı bir çıkış yaptı.

Hayatının dönüm noktası olan 1987 yılında Hürriyet Sinema güzellik yarışmasında 2. Seçilmiş. Kariyer hayatına ilk olarak mankenlik ile başlayan sanatçı, Kenan Kalay ile başrollerini paylaştığı ‘Deniz Yıldızı’ isimli film ile sinema hayatına atılmış. Sonrasında Aydan Şener ile oynadığı ‘İki Kızkardeş’ filminde yine bir başrolde hayranlarının karşısına çıkmış.

Ardından 1990’lı yıllarda Fırat, Marziye ve Dadı dizileri ile oyunculuktaki başarısını kanıtlayan Ergen, bunun yanı sıra şarkıcılıkta da piyasaya çıkardığı albümleri ile kendini kanıtlamayı başarmış.

Uzan operasyonunu yürüten polislerin Hakan Uzanın asistanı Meltem İşgörürün çantasında ele geçirdiği "futbol maçı" kasedinde bir erkekle çekilmiş çok özel görüntüleri Gülben Ergenin başını yıllarca çok ağrıttı. Ama hiçbirinin etkisi bu kadar derin ve etkili olmadı. Çünkü, Ergenin şöhret yolculuğunun ilk günlerinde yaşadığı gönül macerasının gizli kayıtları, zirve keyfini yaşadığı bir dönemde kâbus kasedi olarak karşısına çıktı.

Aysu Başarla birlikte iç çamaşırı defilelerinin gözde mankeni olduğu 90lı yılların başında Ergenin yolu Gayrettepedeki Zorba Tavernanın eski ortağı İlyas Atakla kesişir. Ergen, tavernacı ile kısa bir aşk yaşar. Atak, Ergeni garsoniyerine misafir ettiğinde, diğer sevgililerine yaptığı gibi, odasına gizlediği "H8" kameranın düğmesine basar. Çok geçmeden Ergenle Atakın ilişkisi biter ama kayıtlar kalır. Çapkın tavernacı, hayatına giren Hülya Erçel, Özlem Savaş, Aysu Başar ve Ergenin çok özel görüntülerini, ofisinde misafir ettiği arkadaşlarına izletir. GİZLİ ÇEKİM YAPTI Sabit amatör kameranın yaptığı kayıtlarda, Ergenin önce sesi duyulur, ardından 4 - 5 dakika süren koltuk macerasının görüntüleri... Evli ve iki kız babası 50 yaşındaki Atak, arkadaşlarına sevgililerinden Serpil Çakmaklının garsoniyerine gelmediği için kaydını yapamadığını anlatır ve kasetler magazin dünyasının efsaneleri arasına girer.

Milliyetin "Uzanlarda Gülben Ergen kasedi" manşetinden sonra Ergenin Tarabya Çamlık Sitesindeki evi, gazeteci akınına uğradı. Basın mensupları gün boyunca Ergenden açıklama bekledi. Açıklama, Ergen yerine menajeri Orhan Alkandan geldi.

Ergen, polisin talebi üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Şube Müdürlüğüne ifade vermek üzere gitti. Konuyla ilgili görüşüne başvurulan Gülben Ergen, ifadesi sırasında gözyaşlarını tutamadı. Bu kasedin varlığından haberi olduğunu belirten Ergen, "Bu gerçekle bir gün yüz yüze gelecektim. Ancak kasedin Uzanların eline nasıl geçtiğini bilmiyorum" dedi. Ergen, kasetlerle ilgili Uzanlar tarafından herhangi bir şantaja maruz kalmadığını da söyledi. Polis, Gülben Ergenle bir işlerinin olmadığını, kasetlerin ne amaçla bulundurulduğunu anlamaya çalıştıklarını bildirdi.

Üç yıl kesintisiz, bir aşk yaşadılar. Erol Evcil’in adı Nesim Malki cinayetine karışınca tüm ilişkileri gibi aşkı da ortaya çıktı. Ergen, Malki cinayetinin firari sanığı Erol Evcil’in sevgilisi olması nedeniyle gözaltına alındı. 18 saat sorgulanan Ergen, “Ben kendisinden korkuyordum, bu nedenle ayrılamadım." diyordu. İşadamı adı altında yapılmış tüm işler ve para akışları incelendiği için Ergen bu konuda da zan altında kalıyordu. Ergen’in korkudan ayrılamadığını söylemesine rağmen yıllar sonra katıldığı hayatını konu alan bir programda, Evcil yakalanmadan önce Gülben Ergen’le evlenme planları yaptığı hatta gelinliğinin bile hazır olduğu ortayaçıkmıştı.

Geçmişi unutabilmesi için yapabileceği tek bir şey vardı; çalışmak... Ve TGRT ekranlarının yeni yüzü olarak yıldızı yeniden parlamaya başladı. Sevimli tavırları ve mazbut yaşantısı ile ailenin iyi huylu küçük kızı imajını çiziyordu. Kadir İnanır ile oynadığı 'Marziye' dizisiyle de istediği noktaya ulaştı. Marziye'de oynarken Gülben Ergen'in özel yaşamı öylesine sessizdi ki, herkes bu sessizliğin altında bir sevgilinin varlığını aradı. Söylentiler Kadir İnanır üzerine yoğunlaşıyordu ama ne İnanır ne de Gülben bu söylentileri kabul etmedi. Çünkü Gülben Ergen, o günlerde hapiste olan Erol Evcil'in anısına saygıyla özel yaşamına son derece dikkat ediyordu.

2004 yılında ise Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi gibi çeşitli organizasyonlarda görev alan gazeteci ve sanat yönetmeni, aynı zamanda Yılmaz Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan ile dünya evine girdi. Bu evliliğinden 18 Ocak 2007 tarihinde bir erkek çocuk doğuran Ergen çocuğunun adını Atlas koydu. Daha sonra 22 Haziran 2009 tarihinde Ares ve Güney isminde ikiz çocuk dünyaya getirdi. Ergen, 11 Nisan 2012 yılında da Mustafa Erdoğan ile olan evliliğini bitirdi.

28 Eylül 2014 tarihinde ise TV sunucusu Erhan Çelik ile evlenen başarılı sanatçı, düğününü İzmir’in Selçuk ilçesinin Şirince köyünde yaptı.

 

Burak Törer hapis mi yattı, neden hapis yattı? ile ilgili etiketler hapis Gülben Ergen burak törer neden
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.