Burak Sergen'i aldatan eşi Nihan Ünsal harekete geçti! Karşı boşanma davası açtı

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda tedavi gören 60 yaşındaki oyuncu Burak Sergen, bu süreçte kendisinden 25 yaş küçük olan eşi Nihan Ünsal'ın kendisini aldattığını ve yasak aşk yaşadığını öğrenmişti. Burak Sergen, eşine zina nedeniyle boşanma davası açmıştı. Kısa bir süre önce yeni bir ilişkiye adım atan Burak Sergen’e eşi Nihan Ünsal, Sergen’in çocuğu ile tanıştıracak kadar ciddi bir ilişki olduğunu iddia ederek zina nedeniyle karşı boşanma davası açtı.

Son olarak 'Sadakatsiz' dizisinde hayat verdiği Haluk Güçlü karakteriyle izleyici karışına çıkan ve geçtiğimiz günlerde diziye veda eden ünlü oyuncu Burak Sergen, kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi menajer Nihan Ünsal ile 2021 yılının Haziran ayında evlenmişti. Henüz 4 aylık evli olan Nihan Ünsal'ın yasak aşk yaşadığı ortaya çıkınca, Burak Sergen eşine zina nedeniyle boşanma davası açmıştı. Burak Sergen bir gazetede yayımlanan eşinin ihanet fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sunmuştu. Bir an önce boşanmak istediğini belirten oyuncu boşanma davasına gizlilik kararı aldırmıştı.

NİHAN ÜNSAL, BURAK SERGEN'E KARŞI BOŞANMA DAVASI AÇTI

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; İhanetle suçlanan Nihan Ünsal'dan sürpriz dava ise İzmir'den geldi. Nihan Ünsal avukatı Cihan Bayazıt aracılığıyla Burak Sergen'e zina nedeniyle karşı boşanma davası açtı. İzmir Aile Mahkemesi'ne açılan davada boşanma davasının özellikle son dönemde yazılı ve görsel basın ile sosyal medyada çıkan haberlere dayanılarak açıldığı belirtildi. Avukat Cihan Bayazıt tarafından mahkemeye sunulan dilekçede, dayanak gösterilen haberlerde ilgili kişi ile ilişkisinin bulunduğu hatta çocuğu ile tanıştıracak kadar ciddi bir ilişki olduğu bizzat Burak Sergen tarafından kabul edildiği ileri sürüldü.

Burak Sergen'i aldatan eşi Nihan Ünsal harekete geçti! Karşı boşanma davası açtı

NİHAN ÜNSAL'I BORÇ BATAĞINA SÜRÜKLEDİĞİ İDDİASI

Dilekçede Burak Sergen'in, babası bulunmayan Nihan Ünsal ile annesini evlilik sürecinde borç batağına sürükledikten sonra kendisinden uzaklaştırıp hataya sürüklediği iddia edildi. Burak Sergen'in kendisini koronavirüse yakalandığı dönemde aldattığını sürekli ön plana çıkardığının yer aldığı dilekçede, "Oysa ki; bu durumun gerçek dışı olduğu belgelerle ve tanık beyanlarıyla sabit olacaktır" dendi.

 

BURAK SERGEN, NİHAN ÜNSAL'DAN 100 BİN TL İSTEMİŞ

Burak Sergen'in açtığı boşanma davasında 100 bin TL tazminat istenmesine rağmen kamuoyuna tazminat istemediğine ilişkin beyanlar sunduğunun yer aldığı dilekçede, gerçek dışı, hakaret boyutuna varan ithamlarda bulunulduğu iddia edildi. İstanbul ve İzmir'deki davaların birleşmesi bekleniyor.

Burak Sergen'i aldatan eşi Nihan Ünsal harekete geçti! Karşı boşanma davası açtı - Resim : 2

Burak Sergen'i aldatan eşi Nihan Ünsal harekete geçti! Karşı boşanma davası açtı ile ilgili etiketler mahkeme dava boşanma burak sergen Nihan Ünsal boşanma davası zina davası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.