Burak Sergen ve Işıl Ulutürk kimdir? Yeni sevgilileri buluşmaya geldi!

Burak Sergen kimdir? Işıl Sergen-Burak Sergen 19 yıllık evliliklerini geçen sene noktaladılar. Eski eşler Etiler'de buluştular. Ancak eski eşlerin yanında yeni sevgilileri de vardı. Eski çiftlerin yanında yeni aşklarının olması gündeme oturdu. Peki Burak Sergen kimdir? İşte o buluşmadan görüntüler...

Burak Sergen ve eski eşi Işıl Sergen boşandıktan sonra Etiler'de bir araya geldiler. Boşanma sonrası buluşan çiftin yanında yeni aşkları da verdı. Ünlü çiftin buluşmasında yaşanan bu durum sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İşte Burak Sergen ve Işıl Sergan'in buluşmasından görüntüler...

Burak Sergen ve Işıl Ulutürk kimdir?  Yeni sevgilileri buluşmaya geldi!

19 yıllık evliliklerini geçtiğimiz yıl bitiren Işıl Sergen-Burak Sergen, dün Etiler'de buluştular. Eski eşlerin yanında yeni sevgilileri de vardı. Burak Sergen, buluşmaya nişanlısı Nihan Ünsal'la gelirken Işıl Sergen'e yeni sevgilisi geldi. Tarafların bu buluşması sosyal medyada gündeme geldi.

2. Sayfa programına konuşan Burak Sergen ve Nihan Ünsal şunları söyledi:

Bir linç nasıl mide bu bir sürü yorum yine. Ortada bir çocuk var. Ortada bir çocuk olduğunu bile bilmiyorlar. Çocuk olduğunu bilmeden yorum yapıyorlar. Çocuk okuyacak bunları. Kavga mı istiyorlar? Eski eşiyle biz iyi anlaşıyoruz, ne var anlamıyorum yani.

Burak Sergen ve Işıl Ulutürk kimdir?  Yeni sevgilileri buluşmaya geldi! - Resim : 2

Burak Sergen'in eski eşi Işıl Ulutürk de sosyal medya hesabı üzerinden, "Çok şahane yorumlar yapıyorsunuz ve hiçbirini engellemiyorum. siz kendi insansızlığınızı koyuyorsunuz böylece ortaya. Biz Burak ile evliyken de magazin malzemesi değildik boşanırken de olmadık. Şimdi de çok sevdiğimiz değerlilerimizle hep beraber kahve içebilmenin, çocuğumuz için konuşabilmenin, kavgasız dövüşsüz uzlaşabilmenin tadını çıkarıyoruz. İnşallah bu ölümlü dünyada her olaydan kan ile beslenmektense, sevgiliyle, anlayışla ayakta durabilmenin yolunu bulabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Işıl Sergen-Burak Sergen çifti yaklaşık bir yıl önce sürpriz bir karar ile boşandılar. Anlaşmalı olarak evliliklerini bitiren çift haberi şu şekilde duyurmuştu: Hepinizin bildiği gibi 19 yıllık evliliğimizi iki ay önce tamamlamış bulunuyoruz. Sizlerle ve oğlumuz Cansın'ımızla bu haberi paylaşmak için okulların kapanmasını bekliyorduk ki cuma günü basın bu haberi sizlerle paylaştı. Biz de bu süreci hızlandırmak zorunda kaldık.

Bilin ki 19 yılımızın sonunda biz yine yan yana, omuz omuza bir aile olarak, anne baba olarak yürüyeceğiz . Ayrılığımızda kesinlikle üçüncü şahıslar ya da kırıcı başka sebepler aranmamasını çocuğumuzun sağlığını dikkate alarak rica ederiz. Sebebimiz ise çözemediğimiz kişisel anlaşmazlıklardır. Yorum ve haber yaparken göstereceğiniz ve gösterdiğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz.

Burak Sergen, bir ay önce önce Nihan Ünsal'la nişanlandı.

BURAK SERGEN KİMDİR?

Burak Reis Sergen Ankara'da 9 Şubat 1961'de doğdu. Sanatçı Semih Sergen'in oğlu ve Toprak Sergen'in ağabeyidir. 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosu'nda yaptı. Staj sonrası, Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Halen Devlet Tiyatroları'ndaki görevine devam etmektedir. Devlet tiyatrolarındaki sanatçılık görevinin yanı sıra Ankara Devlet Tiyatrosu Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğünü yaptı. Konya Selçuk Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı'nda öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ayrıca, televizyon ve sinema filmlerinde oynadı. Sergen, Devlet Tiyatroları'ndaki görevinin yanı sıra, Tiyatrokare, Tiyatro Baykuş gibi özel tiyatrolarda da, yönetmen ve oyuncu olarak çalışmalar yaptı.

 

Burak Sergen ve Işıl Ulutürk kimdir? Yeni sevgilileri buluşmaya geldi! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.