Burak Sergen ihanetine uğradığı eşi Nihan Ünsal hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı

Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Haluk Güçlü karakteriyle izleyici karşısına çıkan 60 yaşındaki oyuncu Burak Sergen, 4 ay önce hayatını birleştirdiği sunucu ve menajer eşi Nihan Ünsal'ın ihanetine uğradı. İş insanı Özer Kocer ile yasak aşk yaşayan kendisinden 25 yaş küçük eşine boşanma davası açan Sergen bu defa da hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

Ünlü oyuncu Burak Sergen, kendisine ihanet eden ve iş insanı Özer Kocer ile ihanet görüntüleri ortaya çıkan Nihan Ünsal'a boşanma davası açtı. Sergen, 2019 yılının Şubat ayında nişanlandığı ve geçtiğimiz Haziran ayında nikah masasına oturduğu ve şimdilerde boşanma aşamasındaki 4 aylık eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

Burak Sergen ihanetine uğradığı eşi Nihan Ünsal hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı

EŞİNE YAKLAŞAMAYACAK!

Mahkeme, Ünsal’ın, Sergen’e herhangi bir iletişim aracı ile ulaşmasını, evine ve çalışma alanı olan setlere yaklaşmasını yasakladı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Sadakatsiz dizisinin Haluk Güçlü’sü Burak Sergen, nisan ayında koronavirüse yakalandı. Sergen, bir ay süren yaşam savaşını kazandı ve taburcu olduktan sonra kendisinden 28 yaş küçük sevgilisi Nihan Ünsal’la evlendi. Aradan 4 ay geçti, Film ve dizi senaryolarını aratmayan bir olay patlak verdi.

ALDATMANIN KANITI FOTOĞRAFLAR ORTAYA ÇIKTI

Ünsal’ın iş insanı Özer Kaçmaz’la sevgili olduğu ortaya çıktı, ihanetin boy boy fotoğrafları yayınlandı. Kaçmaz ile Ünsal, havalimanı ve bir AVM’de el ele görüntülendi. İhanetle sarsılan Sergen, hemen boşanma davası açtı. Ünsal ise Kaçmaz’la el ele çekilen fotoğraflarının eski olduğunu, herhangi bir ihanet olayının yaşanmadığını savundu.

ÖNCE BOŞANMA SONRA TEDBİR DAVASI

Boşanma davası açan Burak Sergen şimdi de eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Sergen’in, Nihan Ünsal’a karşı açtığı boşanma davasında mahkeme; 6284 Sayılı Kanun kapsamında tedbir kararı verdi. Buna göre Nihan Ünsal, Burak Sergen’e herhangi bir iletişim aracı ile ulaşamayacak, evine ve çalışma alanı olan setlere yaklaşamayacak.

Burak Sergen ihanetine uğradığı eşi Nihan Ünsal hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı

 

 

Burak Sergen ihanetine uğradığı eşi Nihan Ünsal hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı ile ilgili etiketler mahkeme burak sergen Nihan Ünsal Özer Kocer boşanma davası uzaklaştırma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.