Burak Satıbol, Korhan Herduran, Deniz Cengiz, Asuman Dabak Var! Bu Dizi Çok Tutacak!

Yeni sezon için belirlenen dizinin hem hikâye yazarı hem de yönetmeni olan Ersoy Güler sevilen dizi Kuzey Yıldızı dizisindeki başarılı sonuçlardan ve övgülerden sonra popüler bir isim olmuştu.

Yeni sezon için belirlenen dizinin hem hikâye yazarı hem de yönetmeni olan Ersoy Güler sevilen dizi Kuzey Yıldızı dizisindeki başarılı sonuçlardan ve övgülerden sonra popüler bir isim olmuştu.

İki sezon Kuzey Yıldız'ı ile gündemde olan başarılı isim Ersoy Güler şimdi yepyeni projesi olan İçimizden Biri dizisi için yeni bir yolculuğa atıldı.

Burak Satıbol, Korhan Herduran, Deniz Cengiz, Asuman Dabak Var! Bu Dizi Çok Tutacak!

Hazırlıkları devam eden dizi için hazırlıklar tamamlanır tamamlanmaz Marmaris’te olacak olan çekimleri başlayacak. Ersoy Güler'in özenle hazırladığı dizini Süreç Film imzalı olacağı ve Show TV’de yayınlanacağı belirlendi.

Başrollerini Özge Yağız Ve Bora Akkuş Paylaşacak

Ağustos ayının ikinci haftası başlayacağı öngörülen dizinin başrollerini Özge Yağız ile Bora Akkaş canlandıracak. İkilinin hayranları diziyi merakla bekliyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aldığı bilgilere göre Özge Yağız dizide Havva Aladağ karakteri ile ekrana gelecek. Bora Akkaş ise Adam Wilson karakteri ile ekranlarda olacak.

Havva'nın babası olan Hünkar'ı ise ünlü oyuncu Mustafa Avkıran canlandıracak. Havva'nın annesi ise Adile karakterini ise Benian Dönmez canlandıracak.

Burak Satıbol, Korhan Herduran, Deniz Cengiz, Asuman Dabak Var! Bu Dizi Çok Tutacak! - Resim : 2

Bora Akkaş'ın canlandıracağı Adam Wilson'un annesi Eva karakterini Derya Alabora canlandıracak Adam Wilson'un babası ise Willam karakteri ile Renan Bilek tarafından ekranda hayat bulacak.

Dizi ile ilgili olarak diğer detaylar yakın zamanda daha çok netleşecek fakat hayranları dizi için oldukça meraklı ve heyecanlı bekleyiş içerisinde.

Dizinin Diğer Karakterleri Ve Canlandıracak Olan Oyuncular

İçimizden Biri adlı dizide geniş kadro içerisinde yer alacak olan isimler belli oldu. Hanım Gürler karakterine Deniz Cengiz, Gürbüz Gürler karakterine Burak Satıbol, Hatun Gürler karakterine Ceren Karakoç Yalazoğlu, Hulusi Gürler karakterine Korhan Herduran, Bahtiyar Tatlılı karakterine Faruk Akgören, Büklüm Tatlılı karakterine Asuman Dabak, Fatoş karakterine ise İrem Tuncer hayat verecek

Burak Satıbol, Korhan Herduran, Deniz Cengiz, Asuman Dabak Var! Bu Dizi Çok Tutacak! ile ilgili etiketler İçimizden Biri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.