Burak Özçivit'ten, Murat Boz'u çıldırtacak hamle!

Son filmleri 'Kardeşim Benim 2'nin gişedeki başarısızlığından partneri Murat Boz'u sorumlu tutan Burak Özçivit, ünlü şarkıcıyı kızdıracak bir hamlede bulundu.

'Kardeşim Benim 2' filmindeki partneri Murat Boz'u sosyal medyadan takibe almayan Burak Özçivit, 'Can Feda' filmindeki rol arkadaşı Kerem Bürsin'i ise hemen takibe aldı.

BURAK TERCİHİNİ YAPTI

Daha önce Burak Özçivit'in Murat Boz'la arasının açık olduğu iddia edilmiş ve iki isim de bu iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı. Murat Boz konuyla ilgili, "Bir zaten birbirimizi hiçbir zaman takip etmedik. Takipten çıkarma gibi bir durum söz konusu değil. Aramızda problem yok" demişti.

1436012481310

Buna rağmen Burak Özçivit'in Murat Boz'u takip etmeden Kerem Bürsin'i takibe alması sosyal medyada olay oldu. Instagram'da "Burak tercihini yaptı" yorumları yapıldı.

Burak Özçivit'ten, Murat Boz'u çıldırtacak hamle! ile ilgili etiketler Murat Boz Kerem Bürsin Burak Özçivit kardeşim benim can feda
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.