Burak Özçivit'ten 200 bin liralık bakım!

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, oto sanayiye yolladığı üç otomobilinin modifiyesi 200 bin TL ödedi. Araba tutkusuyla tanınan Özçivit'in, boş zamanlarında kullandığı araçları bakımlarını yaptırdıktan sonra alıp sattığı iddia edildi.

Üç aracını, oto sanayiye yollayıp, modifiye yaptıran Burak Özçivit’in, işlemler için 200 bin TL ödeyeceği öğrenildi.

200 BİN TL’LİK MODİFİYE

Otomobil tutkusuyla bilinen Burak Özçivit, üç aracını modifiye yaptırmak için Maslak Atatürk Oto Sanayi’ye bıraktı. Garajında altı otomobili bulunan oyuncu, Mercedes cip, Chevrolet Camaro ve Mercedes s350 model araçlarına, jant taktırıp, iç döşeme ve direksiyonunu kaplatacak. Özçivit, tüm bu işlemler için 200 bin TL ödeyecek.

Burak Özçivit'ten 200 bin liralık bakım!

ALIP SATIYOR

Oyuncunun boş kaldığı dönemlerde, internet sitelerinden ve arkadaşlarının tavsiyesiyle farklı şehirlerdeki otomobilleri incelediği ve aldığı öğrenildi. Özçivit’in, araçları İstanbul’a getirip, bakım ve modifiye yaptırarak bir süre kullandığı ve daha sonra yüksek fiyatlara sattığı konuşuluyor.

Burak Özçivit'ten 200 bin liralık bakım! ile ilgili etiketler Burak Özçivit
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.