Burak Özçivit ve Kerem Bursin'in projesinden ilk paylaşım!

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ve Kerem Bursin'in birlikte rol alacağı "Can Feda" isimli askeri filminden ilk kare ortaya çıktı. İki oyuncunun askeri kamuflajlı fotoğrafı büyük beğeni topladı.

Burak Özçivit ve Kerem Bursin'in başrolünde yer aldığı filmden kareler düşmeye başladı. İki ünlü isim Burak Özçivit ve Kerem Bürsin, kış sezonunda bir milli mücadele hikayesi ile sinemalarda olacak. Vatan için iki askerin milli mücadelesi 23 Şubat’ta seyirciyle buluşacak. TAFF ve BRK’S Yapımı, yeni sinema filmi için, hazırlıklar tamamlandı. İsmi 'Can Feda' olarak açıklanan filmde, Burak Özçivit ve Kerem Bürsin iki askeri canlandıracak.

can_feda_filmi_ne_zaman_vizyona_girecek_burak_oIzcIivit

Senaryosu Zafer Külünk’e ait filmin yönetmeni ise M.Çağatay Tosun. Filmin, kısa bir tanıtım fragmanı da bu hafta sonu sinema salonlarında yayınlanacak.

Burak Özçivit ve Kerem Bursin'in projesinden ilk paylaşım! ile ilgili etiketler Burak Özçivit Kerem Bürsin Beyazperde çağatay tosun zafer külünk can feda yeni film sinema filmi türk filmi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.