Burak Özçivit 'Emmy Ödülleri'nde içini döktü! / VİDEO

Başrol oynadığı Kara Sevda dizisi Emmy Ödülü alan Burak Özçivit'e Beyaz Show'da ilginç bir sürpriz hazırlandı.

Bir süredir damar tıkanıklığı nedeniyle rahatsız olan babasını yalnız bırakmak istemeyen Burak Özçivit, New York'a gitmeme kararı almıştı.

Bu zor günlerinde ailesine destek olan Burak Özçivit, anjio operasyonunda babasının yanında hazır bulundu. Bu sabah operasyon geçiren Bülent Özçivit'in sağlığının iyi olduğu öğrenildi.

burak-ozcivit-emmy-odulleri-beyaz-show-24-kasim-2017_10104443-12340_1280x720

BEYAZ SHOW KONUŞTURDU

Beyazıt Öztürk, Burak Özçivit'in başrolünde oynadığı ‘Kara Sevda' dizisinin Emmy ödülü almasına rağmen Amerika'ya ödülü almaya gidememesini kafaya takınca olanlar oldu. Burak Özçivit'i özel bir teknikle Emmy Ödül Töreni'ne montajlayan Beyazıt Öztürk, stüdyoda kahkaha tufanına neden oldu.

karasevda-emmy-800x400

Emmy Ödülleri'nde, Beyaz Show ekibi tarafından yapılan bir montaj ile katılan Burak Özçivit, sahnede yaptığı konuşmada içinde kalan her şeyi döküyor...

Burak Özçivit 'Emmy Ödülleri'nde içini döktü! / VİDEO ile ilgili etiketler Burak Özçivit video Beyaz Show emmy ödül konuşma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.