Burak Özçivit, Beyrut'ta izdihama neden oldu!

Burak Özçivit, Romanya ve Kazakistan’dan sonra Beyrut’a iş gezisi için gitti. Özçivit, bir AVM'de hayranlarının yoğun ilgisinden dolayı mağaza deposunda bekletildi. garaj kapısından girmek zorunda kaldı. İzdihama neden olan ünlü oyuncu, Lübnan askerlerinin müdahalesiyle dışarı çıkabildi.

Kazakistan’dan sonra Beyrut’ta iş gezisine çıkan Burak Özçivit, bir AVM’ye binlerce hayranının kendisini görmek için gelmesi izdihama neden oldu.

AVM’ye ön kapıdan girmek isteyen oyuncu, hayranlarının yoğun ilgisinden dolayı garaj kapısından girmek zorunda kaldı. Garaj kapısından giren  Özçivit, yoğun ilgiden dolayı zor anlar yaşadı.

Ünlü oyuncu, kalabalıkta mahsur kalınca bir mağazanın deposuna kaçırıldı. 2 saat depoda mahsur kalan Özçivit, Lübnan askerlerinin müdahalesiyle dışarı çıkabildi.

Burak Özçivit, Beyrut'ta izdihama neden oldu!

Burak Özçivit, Beyrut'ta izdihama neden oldu! - Resim : 2

Burak Özçivit, Beyrut'ta izdihama neden oldu! ile ilgili etiketler Burak Özçivit Kazakistan Romanya Beyrut
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.