Burak Kapacak resmen Fenerbahçeli

Fenerbahçe, Bursaspor'dan 21 yaşındaki kanat oyuncusu Burak Kapacak ile sözleşme imzaladı. İmza töreni sonrasında formayla poz veren Burak 77 numaralı formayı giyecek.

Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, Bursaspor'dan Burak Kapacak'ı resmen kadrosuna dahil etti.

Sarı-lacivertli ekip, genç oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Kulüpten transferle ilgili yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımız, Bursaspor’dan 21 yaşındaki oyuncu Burak Kapacak'ı kadrosuna katmıştır. Kulübümüzle 5 yıllık anlaşma imzalayan Burak Kapacak'a çubuklu formamızla başarılar ve şampiyonluklarla dolu yıllar dileriz. Fenerbahçemize hoş geldin Burak Kapacak!" denildi.

Düzenlenen imza töreni sonrasında formayla poz veren Burak, 77 numaralı formayı giyecek.

Burak Kapacak resmen Fenerbahçeli

İSMAİL YÜKSEK TRANSFERİ AÇIKLANDI

Burak KapacakFenerbahçe'ye gönderen Bursaspor, bu transfer karşılığında Fenerbahçe'nin genç oyuncusu İsmail Yüksek'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Yeşil-Beyazlı ekipten 22 yaşındaki orta saha için yapılan açıklamada "Genç orta saha oyuncusu İsmail Yüksek ile transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. İsmail Yüksek'e kulübümüze hoş geldin diyor, Bursaspor formasıyla başarılı bir kariyer geçirmesini diliyoruz." denildi.

2 TRANSFER AÇIKLAMASI DAHA

Bursaspor, gün içinde iki transfer hakkında daha açıklama yaptı. Azerbaycan Milli Takımı'nda da forma giyen 26 yaşındaki Namiq Alasgarov'u kadrosuna kattı. Neftçi Bakü kulübüne 50 bin Euro bonservis ücreti ödendi.

Yeşil-Beyazlılar ayrıca 29 yaşındaki kanat oyuncusu Reagy Ofosu'yu da 150 bin Euro karşılığındada Romen ekibi Universitatea Craiova'dan transfer etti.

 

Burak Kapacak resmen Fenerbahçeli ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Bursaspor Burak Kapacak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.