Burak Hakkı’nın sahne imajı şaşırttı!

Uzunca bir süredir Yunanistan'da yaşayan ve burada bir tiyatro oyununda da sahneye çıkan eski modellerden Burak Hakkı yeni imajıyla şaşırttı.

Nişanlısı Hara Pappa ile Türkiye-Yunanistan basketbol maçını izlemeye giden Burak Hakkı, burada muhabirlerin objektiflerine yakalandı. ‘Euro Basket 2017’ çeyrek final maçını büyük bir keyifle izlerken görüntülenen Burak Hakkı, Yunan nişanlısıyla maç boyunca mutluluk tablosu çizdi. Maç sonunda Hidayet Türkoğlu ile poz veren Burak Hakkı, Türkiye’nin elenmesine çok üzüldüğünü belirterek: “12 Dev Adam elendi ama çok iyi mücadelelere imza atarak bizleri gururlandırdılar. Onları gönülden tebrik ediyorum. Bu aksam ki maçta da nişanlımın yanında olarak ona destek vermek istedim” dedi.

werwerweqweqwrq

SAKALLI HALİNİ GÖRENLER TANIMAKTA ZORLANDI

Geçtiğimiz mart ayından beri Atina’nın ‘Stathamos (İstasyon)’ adlı tiyatrosunda sergilenen ‘Kiklos (Daire)’ oyunu ile izleyici karşısına çıkan ve rolü için imaj değiştiren Hakkı’yı görenler tyanımakta zorlandı.

wqrrqwrwq

Burak Hakkı’nın sahne imajı şaşırttı! ile ilgili etiketler burak hakkı yeni imaj şaşırttı
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.