Burak Elmas'tan transfer açıklaması... Kurzawa ve Gedson, imzaya çok yakın

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Layvin Kurzawa ve Gedson Fernandes transferlerindeki son durumu paylaştı. Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı, iki isimle de sona yaklaştıklarını açıkladı. 

HaberTürk'e konuşan Elmas, "Layvin Kurzawa istediğimiz bir oyuncu. Bonservisiyle almak istiyoruz. Paris Saint-Germain ile temas halindeyiz" dedi. Galatasaray'ın sol bekteki bir diğer tercihi ise Makedon sol bek Ezgjan Alioski... EURO 2020'de performansıyla dikkat çeken 29 yaşındaki futbolcuyla 3 hafta önce görüşen ve yıllık 2.5 milyon euro talep edilmesi üzerine geri adım atan Galatasaray'da dün sürpriz bir gelişme yaşanmıştı.

Fatih Terim'in iki oyuncuyu da istediği ancak PSG'nin ilk 11 oyuncusu olan 28 yaşındaki Fransız futbolcu Kurzawa'nın ilk tercih olduğu öğrenildi. Kurzawa, 2015 yazında Monaco'dan 25 milyon euroya transfer edilmişti.

GEDSON FERNANDES'LE YENİDEN... 

Geçtiğimiz sezon devre arasında Benfica'dan kiralanan ve Süper Lig'de oynadığı futbolla kalitesini gösteren Gedson Fernandes, Haziran ayında Galatasaray'a veda etmişti. 22 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusuyla Beşiktaş da bir ara ilgilenmiş ancak daha sonra bu transferden çekilmişti.

Gedson transferindeki gecikmeyi Portekiz kulübündeki değişime bağlayan Elmas, "Tam oyuncuyla anlaşmıştık ancak Benfica kulübünde adeta devrim oldu. Kısa sürede Gedson Fernandes'in aramıza katılacağını düşünüyorum. Oyuncu gelmek istiyor" diye konuştu.

Burak Elmas'tan transfer açıklaması... Kurzawa ve Gedson, imzaya çok yakın

Burak Elmas'tan transfer açıklaması... Kurzawa ve Gedson, imzaya çok yakın ile ilgili etiketler Galatasaray burak elmas Gedson Fernandes Layvin Kurzawa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.