Burak Elmas transfer teklifini açıkladı!

Galatasaray'da yeni seçilen Mustafa Cengiz ile birlikte Sportif AŞ yönetimine giren Burak Elmas, kulüp gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.

İşte Burak Elmas'ın açıklamaları;

"Takımdaki 5-6 oyuncuya teklif geldi. Sadece basına yansıyan N'Diaye oldu. Şampiyonluğa gidecek mevcut kadroyu elimizde tutmak istiyoruz. Benim aldığım bilgi Gomis'in sakatlığı olduğu yönünde. Bana alacakla ilgili bir bilgi gelmedi. Galatasaray'daki nakit akışı yeni bir sorun değil. Galatasaray'da bugüne kadar parası kalan bir oyuncu olmadı."

"SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN UĞRAŞACAĞIZ"

Taraftarı dinlemden kulübü yönetemezsiniz. Taraftarların da Galatasaray'ın sorunlarını bilmesi lazım. Bugünden yarına kadar çözülecek problemler değil. Biz de, bu sorunları çözmek için uğraşacağız.

"EN BÜYÜK TRANSFER FATİH HOCA"

"Transfer çalışmaları var. Fatih hoca durmaz. Bana sorarsanız en büyük transfer zaten Fatih Terim'dir. Kadroda yer verilmeyen oyuncuları kazandık. Şahsen, ilk olarak kadrodaki oyuncuları mutlu (maddi, manevi) etmemiz gerekiyor."

Burak Elmas transfer teklifini açıkladı! ile ilgili etiketler Galatasaray burak elmas
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.