Burak Elmas kimdir? Serveti ne kadar, vaatleri neler? Burak Elmas yönetim kurulu listesi

19 Haziran'da Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen başkanlık seçimlerinde Galatasaray'ın 38. başkanı olan Burak Elmas kimdir sorusu sarı kırmızılı taraftarlar tarafından merak edilmekte. Burak Elmas serveti ne kadar, vaatleri neler? İşte Burak Elmas yönetim kurulu listesi…

Daha önceden 5 Mayıs tarihinde yapılması planlanan ancak pandemi dönemi nedeniyle 19 Haziran'a ertelenen Galatasaray başkanlık seçimlerinde adaylardan Burak Elmas kıyasıya geçen yarış sonunda Galatasaray'ın 38. başkanı oldu.

Galatasaray Spor Kulübü başkan adaylığı için resmi başvurusunu yapan Burak Elmas’ın yönetim kurulu listesinde kimlerin olduğu da merak edilmekte.

BURAK ELMAS KİMDİR?

1974 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Burak Elmas, ünlü iş adamı Sezgin Elmas’ın oğludur. Baba tarafından aslen Giresunlu olan Elmas, Avusturya Lisesi’nden mezun olduktan sonra University of Denver’da Finans ve Pazarlama eğitimi aldı. Elmas, Sezginler Holding A.Ş., Exel Depolama ve Dağıtım Hizmetleri A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yaptı.

Burak Elmas kimdir? Serveti ne kadar, vaatleri neler? Burak Elmas yönetim kurulu listesi

Üç dönem Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alan Elmas’ın 2017 yılında Galatasaray Başkanlığı adaylığı için de ismi geçti. Özhan Canaydın döneminde futbol şube sorumlusu olarak görev alan Burak Elmas eski Galatasaray Başkanı Faruk Süren’in de damadıdır. Yelda Süren ile evliliğinden bir oğlu ve birde kızı vardır.

BURAL ELMAS SERVETİ

Türkiye’nin en büyük gıda holdinglerinden birisi olan Yıldız Holding’in Godiva Investments şirketinde CEO olarak görev almakta olan Burak Elmas, son 9 senedir de görevine devam etmektedir.

Burak Elmas kimdir? Serveti ne kadar, vaatleri neler? Burak Elmas yönetim kurulu listesi - Resim : 2

BURAK ELMAS YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Asil: Ali Polat Bengiserp, Mehmet Remzi Sanver, Başak Karaca, Bikem Ardakoç Kanık, Turhan Özen, Burçak Emre Zorlu, Şükrü Köksal Ünlü, Mustafa Özgür Kalelioğlu, Rezan Epözdemir, Özgür Işıtan Gün.

Yedek: İbrahim Reha Keskin, Selim Sefada, Abdulvahap Gazi Tanrıverdi, Mehmet Polat Kalafatoğlu, Ahmet Ozan Şener.

Burak Elmas kimdir? Serveti ne kadar, vaatleri neler? Burak Elmas yönetim kurulu listesi ile ilgili etiketler Galatasaray burak elmas
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.