Burak Elmas: "Falcao ve Feghouli’den kulüp bulmalarını istedik"

Falcao ile Feghouli’den kulüp bulmalarını istediklerini belirten Galatasaray Başkanı Burak Elmas, "Bu maliyetle G.Saray’ın yeni finansal yapılanması çerçevesinde ücretlerini ödememizin mümkün olmadığını, kendilerine kulüp bulmalarını rica ettim" dedi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, yüksek kontratlı oyuncular Radamel Falcao ile Sofiane Feghouli'yi takımda istemedikleri, iki futbolcudan da kendilerine kulüp bulmalarını istediklerini açıkladı.

Elmas, "Falcao ve Feghouli ile ben konuşup görüştüm. Çok güzel hizmetleri oldu. Fakat bu ücret yapısıyla, bu maliyetle G.Saray’ın yeni finansal yapılanması çerçevesinde ücretlerini ödememizin mümkün olmadığını, kendilerine kulüp bulmalarını rica ettim. Umarım onlar da bizim nezaketimize karşılık vererek, iyi bir G.Saraylı olarak kısa sürede kendilerine kulüp bulurlar ve bir G.Saraylı olarak iyi ilişkilerle yollarımızı ayırırız. İki oyuncuyu da, yönetim kurulu kararıyla kadroda düşünmüyoruz. Hocamızın teknik kararları ayrı olabilir. Biraz bekleyelim, ona göre hareket ederiz" dedi.

TRANSFER POLİTİKASI DEĞİŞTİ

Galatasaray'dan yıllık 5.2 milyon garanti para alan 35 yaşındaki Kolombiyalı santrfor sakatlık sorunları nedeniyle pek çok maçta takımını yalnız bıraktı. Falcao için "Falcao formasını taraftarlar Falcao'dan daha çok giydi" esprileri yapılıyor. Galatasaray'a 2019 yazında Monaco'dan bedelsiz transfer edilen yıldız futbolcuya 4 milyon euro imza parası verilmişti. Şampiyonluk sezonlarında yıllık kazancı 7 milyon euroya çıkan Kolombiyalının 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

2017 yazından West Ham United'da 4.3 milyon euro bonservisle transfer edilen ve özellikle 2019 şampiyonluğunda büyük katkısı olan Sofiane Feghouli'ye ise 5 yıllık sözleşmesinde her sezon için 3 milyon 850 bin euro sabit ücret ödeyeceği açıklanmıştı. 31 yaşındaki Cezayirli yıldızd da sözleşmesinin son yılına giriyor.

Burak Elmas: "Falcao ve Feghouli’den kulüp bulmalarını istedik"

 

Burak Elmas: "Falcao ve Feghouli’den kulüp bulmalarını istedik" ile ilgili etiketler Galatasaray burak elmas radamel falcao sofiane feghouli

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.