Burak Deniz'in olaylı gecesi! Nilperi Şahinkaya'ya otelin ortasında küfürler yağdırdı

Serenay Sarıkaya ile birlikte başrolünde yer aldığı Şahmaran dizisinin çekimleri için Adana'da olan Burak Deniz gece yarısı otelde olay çıkardı. Aynı otelde konakladığı oyuncu Nilperi Şahinkaya'ya “S…r git”, “Or…” şeklinde hakaret ve küfürler yağdıran Burak Deniz otelden uzaklaştırıldı. İşte otelde yaşananlar...

Serenay Sarıkaya’yla oynadığı Şahmaran dizisinin çekimleri için Adan'da olan oyuncu Burak Deniz, dün gece 02.00 sıralarında gittiği Sheraton Otel'de alkolün de etkisiyle adeta terör estirdi.

Burak Deniz, gittiği otelde meslektaşı Nilperi Şahinkaya ile karşılaştı. Deniz, Altın Koza Film Festivali niçin sevgilisi Emre Yusufi’yle Adana’ya giden Nilperi Şahinkaya’nın oturduğu masaya birkaç kez gidip geldi.

burak deniz

BİRDEN NİLPERİ ŞAHİNKAYA'YA KÜFÜR ETMEYE BAŞLADI

Alkollü olduğu iddia edilen Burak Deniz taşkınlık çıkarınca Nilperi Şahinkaya masadan kalktı. Şahinkaya’ya “S…r git” diye küfür eden Burak Deniz arkasından da “Or…” diye bağırdı. tv100'ün haberine göre; Şahinkaya’nın sevgilisi Emre Yusufi, bunun üzerine Burak Deniz’in üzerinde yürüdü. Araya Yusufi’nin arkadaşı girdi. Burak Deniz “Bana mı vuracaksın, vur hadi” diye bağırmaya devam etti.

nilperi şahinkaya ile sevgilisi emre yusufi

BURAK DENİZ OTELDEN UZAKLAŞTIRILDI

Çevredekiler hemen Burak Deniz’i otelden uzaklaştırdı. Burak Deniz’in Hilton Oteli’nde kaldığı ve daha önce Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi’yi hiç tanımadığı öğrenildi. Olay sonrası Emre Yusufi’nin otelin güvenlik kameralarının görüntülerini istediği öğrenildi.

 

 

Burak Deniz'in olaylı gecesi! Nilperi Şahinkaya'ya otelin ortasında küfürler yağdırdı ile ilgili etiketler Adana Burak Deniz Nilperi Şahinkaya emre yusufi Şahmaran
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.