Burak Deniz'den geri adım... Küfür ettiği Nilperi Şahinkaya'dan özür diledi

Şahmeran dizisinin çekimleri nedeniyle Adana'da bulunan Burak Deniz kaldığı otelde 'Altın Koza Film Festivali' için şehre giden meslektaşı Nilperi Şahinkaya ile karşılaşmıştı. Deniz'in Şahinkaya'ya küfür ettiği ve kavga çıkardığı öne sürülmüştü. Nilperi Şahinkaya'nın hukuki işlemleri başlatacağını duyurmasının ardından Burak Deniz geri adım attı. Ünlü oyuncu bu hareketi nedeniyle özür diledi.

Günlerdir sosyal medyayı meşgul eden Nilperi Şahinkaya - Burak Deniz olayında yeni bir gelişme yaşandı. Nilperi Şahinkaya'nın dava açmaya hazırlandığını belirtmesinin ardından Burak Deniz konu ile ilgili açıklama yaparak meslektaşından özür diledi.

Oyuncu Nilperi Şahinkaya, Altın Koza Film Festivali için sevgilisi Emre Yusufi ile birlikte Adana'ya gitmiş ve kaldığı otelde Burak Deniz ile karşılaşmıştı. İddialara göre, Nilperi Şahinkaya'nın sevgilisiyle oturduğu masaya giden Burak Deniz kavga çıkarmış, birden küfür ve hakaretler savurmuştu.

NİLPERİ ŞAHİNKAYA: HUKUKİ SÜREÇ BAŞLAYACAK

Şahinkaya, Burak Deniz ile yaşadığı olayla ilgili, “Bu geceye katıldığım için çok mutluyum. Burada bende ödül vereceğim. Adana’yı çok seviyorum. Hukuki süreç başlayacağı için avukatlarımızdan öğrenebilirsiniz. Bununla ilgili hiçbir konuşma yapmayacağım” demişti. Burak Deniz konu ile ilgili sessizliğini bozdu.


BURAK DENİZ'DEN AÇIKLAMA

Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan yakışıklı oyuncu özür diledi ve konuya ilişkin şunları söyledi:

''Basın ve kamuoyunun bilgisine

Geçtiğimiz Cuma gününden bu yana kamuoyunu meşgul eden ve bir çok iddiaya sebebiyet veren konuyla ilgili açıklamamı bilginize sunarım.

Adana Film Festivali nedeniyle bulunduğumuz otelde Nilperi Şahinkaya, erkek arkadaşı Emre Yusufi ve arkadaşı Deniz Akıncı ile yaşamış olduğum ve istemediğim şekilde arkadaşlarımı kırmamla sonuçlanan hadise nedeniyle tekrardan çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Şakalaşmak isterken dozajının kaçabileceğini düşünmediğim, oldukça tatsız geçen bir gecenin sabahında kendilerinden hemen ve bizzat özür dilemek gerek menajerim aracılığıyla gerekse de kendim doğrudan iletişime geçmeye çalıştım ancak başarılı olamadım.

Kamuoyu nezdinde yaşanan bu talihsiz olaydan ve topluma örnek teşkil etmeyen bu davranışımdan ötürü Nilperi Şahinkaya ve arkadaşlarından ayrıca o gece olaya tanık olan herkesten teker teker özür diliyor, kamuoyunu böyle bir konuyla meşgul ettiğim için de ne kadar üzgün olduğumu tekrar belirtmek istiyorum.

Umarım bu kırgınlıklar en kısa zamanda son bulur.

Saygılarımla
Burak Deniz''

burak deniz - nilperi şahinkaya

Burak Deniz'den geri adım... Küfür ettiği Nilperi Şahinkaya'dan özür diledi ile ilgili etiketler Nilperi Şahinkaya Burak Deniz Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.