Burak Deniz'den barışma açıklaması!

Aynı dizide rol arkadaşı olan Hazal Kaya ve Burak Deniz, önceki akşam bir AVM çıkışında görüntülendi. Burak Deniz, Büşra Develi ile barıştıkları ve Marmaris’te birlikte tiyatro oyunu izledikleri iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.

“Bizim Hikaye”nin başrol oyuncuları Hazal Kaya ve Burak Deniz, önceki akşam bir alışveriş merkezinde görüntülendi. İki ünlü oyuncu, buluşup yemek yedikleri restoran çıkışta objektife takıldı.

"O FOTOĞRAFTAKİLER..."

Ayaküstü soruları yanıtlayan Deniz, Büşra Develi ile barıştıkları ve Marmaris’te birlikte tiyatro oyunu izledikleri iddiasıyla ilgili, “O fotoğraftakiler biz değildik, barışmadık” dedi.

Büşra Develi ve Burak Deniz’in, geçen hafta Erdal Beşikçioğlu”nun Marmaris’te sahnelediği “Bir Delinin Hatıra Defteri” oyununu birlikte izlediği ileri sürülmüş, haber bu fotoğrafla verilmişti.

Burak Deniz'den barışma açıklaması!

 

Burak Deniz'den barışma açıklaması! ile ilgili etiketler Büşra Develi Burak Deniz ayrılık barışma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.