Burak Dakak kimdir? Akın Koçovalı mı oldu?

Burak Dakak kimdir? Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur, oyuncu kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Gülperi dizisinde Hasan karakterine hayat veren genç isimin Çukur dizisine Akın Koçovalı olarak dahil olacağı iddia ediliyor. Bir çok isimin rol için konuşulması sonrasında Burak Dakak sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girmeyi başarıyor. İşte Burak Dakak kimdir? Akın Koçovalı mı oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Burak Dakak kimdir? Uzun süredir konuşulan Akın Koçovalı karakterine kimin hayat vereceği konusunda yeni bir iddia ortaya atılıyor. Çukur dizisine Burak Dakak'ın dahil olacağı haberi sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer almayı başarıyor. Gülperi dizisinde oynadığı karakter ile tanınırlığını arttıran genç oyuncu hakkında yapılacak açıklama merak ediliyor.Burak Dakak'ın hayatı araştırılmaya başlandı. İşte  Burak Dakak kimdir? Akın Koçovalı mı oldu? Merak edilen detaylar haberimizde... 

Burak Dakak kimdir? Akın Koçovalı mı oldu?

Show TV’nin izlenme rekorları kıran dizisi Çukur yeni bölümlerde Akın Koçovalı diziye dahil olacak. İzleyiciler şimdiden internet üzerinde Akın Koçovalı kim sorusunun yanıtını aramaya başladı bile. Ay Yapım daha fazla izleyicileri Merakta bırakmadı ve Akın Koçovalı karakterine hayat verecek genç oyuncuyu açıkladı.

BURAK DAKAK KİMDİR?

Burak Dakak, 18 Haziran 1998 yılında Ankara'da doğmuştur. 2008 yılında küçük oyuncu olarak rol aldığı Doğruluk Ekseni dizisi ile kariyerine adım atmıştır. Ezel, Geniş Aile, Ekip, Benim Adım Gültepe, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Umuda Kelepçe Vurulmaz ve Diriliş Ertuğrul gibi dizilerde rol almıştır.

Burak Dakak, Diriliş Ertuğrul dizisinde Şehzade Gıyaseddin Keyhüsrev rolünde

Show TV ekranlarında yayınlanan Gülperi adlı dizide Hasan Taşkın karakterine hayat veren Burak Dakak, 1.67 metre boyunda, 60 kilo ve İkizler burcudur.

Burak Dakak Gülperi dizisinde Hasan Taşkın rolünde

Burak Dakak’ın rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Gülperi (Hasan) (TV Dizisi)
2018 – Diriliş Ertuğrul (Şehzade Gıyaseddin Keyhüsrev) (TV Dizisi)
2016-2017 – Umuda Kelepçe Vurulmaz (Onur) (TV Dizisi)
2015 – Muhteşem Yüzyıl Kösem (Şehzade Mehmet) (TV Dizisi)
2014 – Benim Adım Gültepe (Fevzi) (TV Dizisi)
2013 – Hıyanet Sarmalı (TV Dizisi)
2013 – Ekip (TV Dizisi)
2009 – Kendi Okulumuza Doğru
2009 – Geniş Aile (TV Dizisi)
2009 – Ezel (TV Dizisi)
2008 – Doğruluk Ekseni (TV Dizisi)

Burak Dakak kimdir? Akın Koçovalı mı oldu? ile ilgili etiketler Çukur Show TV Ay Yapım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.