Beşiktaş Burak Bıyıktay'la yollarını ayırdı

ING Basketbol Süper Ligi'ne 6'da 0'la başlayan Beşiktaş, başantrenör Burak Bıyıktay ile karşılıklı anlaşılarak yollarını ayırdı. Siyah-Beyazlılar 7. hafta maçında Gaziantep maçına yardımcı antrenörle çıkacak.

Beşiktaş Kulübü, erkek basketbol takımı başantrenörü Burak Bıyıktay ile yollarını ayırdı. Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, siyah-beyazlı kulüp Burak Bıyıktay ile karşılıklı anlaşılarak yollarını ayırdı. Sezona genç bir kadroyla başlayan Kartal, oynadığı 6 maçı da kaybetmişti.

Beşiktaş Burak Bıyıktay'la yollarını ayırdı

Beşiktaş'ta daha önce de görev yapan ve camianın sevdiği isimlerden biri olan Bıyıktay, son alınan Ormanspor yenilgisinin ardından, "Zamana ihtiyaç var. İstediğimiz yere geldiğimizde sizlere geçen seneki gibi çok keyifli bir basketbol seyrettireceğime söz veriyorum. Sadece takım değişti ve biraz daha zamana ihtiyacımız var" demişti.

Beşiktaş Burak Bıyıktay'la yollarını ayırdı ile ilgili etiketler Beşiktaş Basketbol Burak Bıyıktay
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.