Burak Altay, Rıza Kocaoğlu'nu bakın nasıl köşeye sıkıştırdı!

Şu sıralar 'Siyah İnci' dizisinde 'Ahmet' karakteriyle izleyicinin karşısına geçen Burak Altay, geçen gün rol aldığı sinema filmi ‘Dünyanın En Güzel Kokusu 2’nin Kanyon AVM'de yapılan gala gösterimine katıldı. Geçtiğimiz günlerde Cihangir'de yeni aşkı Damla Colbay ile ilk kez görüntülenen Rıza Kocaoğluna, yakın arkadaşı Burak Altay'dan anlamlı bir soru geldi.

Siyah İnci’ dizisinin Ahmet’i başarılı oyuncu Burak Altay rol aldığı sinema filmi ‘Dünyanın En Güzel Kokusu 2'nin Kanyon AVM’de yapılan gala gösterimine katıldı. Filmin oyuncuları basın mensuplarının karşısına geçti. Film ile ilgili konuşan oyuncular bu projede yer aldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

burak-altay-dan-riza-kocaoglu-nu-zorlayan-soru-10177976

TAZE AŞIĞA ‘KASIM’ SORUSU

Mikrofonlar Burak Altay‘a yöneldiği zaman Altay‘dan Rıza Kocaoğlu‘nu terleten bir soru geldi. Burak Altay, şu sıralar oyuncu Damla Colbay ile aşk yaşayan Rıza Kocaoğlu‘na ‘Kasım’da aşk başka mıdır?‘ sorusunu yöneltti. Bu soru üzerine Kocaoğlu, gülümseyerek ‘Her zaman aşk başkadır‘ dedi.

BURAK ALTAY KİMDİR?

Genç oyuncu Burak Altay, 25 Mayıs 1980 tarihinde Rize’de dünyaya geldi. Altay, babasının mesleği dolayısıyla eğitim hayatını çeşitli illerde tamamlamak durumunda kaldı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü’de eğitim gören Burak Altay, Fiziksel Kusurların Birey Psikolojisine Etkileri başlıklı Lisans Tezi ile mezun oldu.

2002 yılında Devlet Tiyatroları’nın sınavlarını kazanan Burak Altay, sanat hayatına Erzurum Devlet Tiyatrosu’nda görev alarak adım attı. Şimdilerde aktif olarak İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda görev yapıyor.

Magazin gündeminde çokça yer almaktan kaçınan, sade bir hayat süren ünlü oyuncu Burak Altay, kendisi gibi oyuncu olan Keiko Belir Yarar ile evlidir.

Burak Altay, Rıza Kocaoğlu'nu bakın nasıl köşeye sıkıştırdı! ile ilgili etiketler Rıza Kocaoğlu Aşk Kasım burak altay damla colbay siyah inci gala
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.