Burak Akagün kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Arabeskin genç isimlerinden Burak Akagün bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oluyor. Geçirdiği trafik kazası sonrasında sahnelere yeniden geri dönüş yapan Burak Akagün kimdir sorusunun cevabı merak ediliyor.

2019 senesinde yapmış olduğu “Hele Ninna Olasan” adlı anonim türkü ile YouTube üzerinden 7 milyonun üzerinde izlenen İstanbul ve Kıbrıs sahnelerinde gösterdiği performansla dikkat çeken arabeskin genç ve sevilen seslerinden Burak Akagün bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına katılıyor. Peki, Burak Akagün kaç yaşında, nereli?

2020 yılında geçirdiği trafik kazası sonrasında sahnelere yeniden dönüş yapan Burak Akagün, söz ve müziği kendisine ait olan “Seni Hiç Kimse Sevemez” adlı şarkısı ile çıkış yakalamıştı. Daha sonrasında söz ve müziği Bilal Sonses’e ait “Eden Bulur” adlı çalışmasının ardından da söz ve müziği kendisine ait olan “Sebep Neydi Ayrılığa” adlı şarkısı ile ses getirmişti.

Burak Akagün kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Burak Akagün son açıklamasında, geçirdiği kazadan hemen sonra sahnelere ara vermek durumunda kaldığını ancak daha sonrasında her Çarşamba ve Cumartesi İstanbul’un en gözde mekanlarından biri olan Beylikdüzü Zennube sahnesi ve her Salı ve Cuma akşamları da Kıbrıs’ta bulunan Bogota sahnesinde müzikseverlerle ve hayranları ile buluştuğunu söylemişti.

Burak Akagün kimdir? Kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Burak Akagün
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.