"Bununla yaşamayı öğreneceğim"

Ülkemizde Anadolu Efes ve Darüşşafaka‘yı çalıştıran ve yeşil-beyazlılarla bir de EuroCup şampiyonluğu kazanan Olympiacos baş antrenörü David Blatt, uzun süredir baş etmek zorunda kaldığı hastalığın Birincil derece ilerleyici MS olduğunu ilk kez açıkladı.

Olimpiakos'un dünyaca ünlü koçu David Blatt, sağlığı ile ilgili bir açıklama yaptı. PPMS hastalığına yakalandığını duyuran İsrail asıllı ABD'li koç, "Bununla yaşamayı öğreneceğim" dedi.

60 yaşındaki David Blatt, geçtiğimiz sezon Olympiacos sağlık ekibi tarafından kendisine bu teşhisin konulduğunu söylerken bu sağlık sorununu ilk kez kamuoyu önünde kabul etti.

Tecrübeli başantrenör, Olympiacos‘un resmi sitesinden yayınlanan bir mektup kaleme aldı ve hastalıkla olan mücadelesini anlattı. Blatt, hastalıkta mücadelede de bir lider olacağını söyledi.

Bunun bir otoimünin rahatsızlığı olduğunu söyleyen Blatt, "Bu hastalığın bir çaresi yok. Depresyona girmek kolay. Ben mücadele edip bununla yaşamayı öğreneceğim" dedi.

"Bununla yaşamayı öğreneceğim" ile ilgili etiketler ABD Anadolu Efes İsrail EuroLeague Basketbol
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.