Bunu söyleyen CHP'li İzmir Belediye Başkanı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, katıldığı canlı yayında partisi hakkında çok sert eleştirilerde bulundu.

CNN TÜRK'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına katılarak Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu canlı yayında siyaset hayatı ve Muharrem İnce'ye ilişkin konuştu. Kocaoğlu, "Siyaseti bırakıyorum" derken, devamında da "Ne İnce'ci ne de Kılıçdaroğlu'cuyum" ifadelerini kullandı.

Partisine çok sert eleştirilerde bulunan Kocaoğlu, ''Bu partinin politika üretecek bir mutfağı yok. Mutfak olmadan aklın ve bilimin rehberliğinde bilenlere sormadan arama konferansları yapmadan, halka gitmeden çözüm üretemezsiniz. Aynı şeyleri söyleyerek, aynı şeyleri yaparak farklı bir sonuca ulaşmayı beklemek doğru değil." ifadelerini kullandı.

NEDİM ŞENER PAYLAŞTI

Kocaoğlu'nun sert eleştirilerini paylaşan gazeteci Nedim Şener de, "Izmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kocaoğlu için ‘AKP’li’ diyen çıkmadı mı hala?" diye sordu...

Takip edemedim; İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kocaoğlu için ‘AKP’li’ diyen çıkmadı mı:)) Çapsızlar için kolayı bu çünkü.

Bunu söyleyen CHP'li İzmir Belediye Başkanı! ile ilgili etiketler Aziz Kocaoğlu CHP İzmir Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.